Ny PhantomVSN Gold▲| Lavet til spilleren med det gyldne berøring

14.08.2018

Skrevet af Zlatko

For under en måned siden introducerede Nike deres helt nye PhantomVSN-silo, og nu er de klar til lave deres første Limited Edition-colourway. Den nye colourway handler om at give støvlen et gyldent touch, der tager støvlen til nye højder.

PhantomVSN inspiration

PhantomVSN-støvlen er lavet til spilleren, der ser ting i spillet, som alle andre ikke gør. Disse spillere får nu noget at glæde sig over med dette unikke colourway, som kun udvalgte Nike-støvler er berettiget til at få. PhantomVSN Gold▲ tager inspiration i den originale R10 Tiempo-støvle, som Ronaldinho brugte i sin tid i Barcelona. Du husker måske den episke reklame, hvor Ronaldinho modtager sine støvler og begynder at jonglere, inden han går i gang med en vanvittig crossbar challenge. Det er kun fair at den nyeste kontrolstøvle er inspireret af støvlerne som Kontrolmesteren, Ronaldinho, brugte.

PhantomVSN design

Nike har valgt et design der aldrig skuffer, hvilket er den hvide farve kombineret med den gyldne sål. Man har tidligere set at Nike har givet støvler som Mercurial Vapor IX CR, Mercurial Superfly CR7 Vitórias, Quinto Triunfo og Tiempo Legend R10, denne unikke kombination. Nu er det tid til at PhantomVSN bliver en del af Nikes gyldne liga.

Fortsætter nedenfor.

PhantomVSN Gold▲ er lavet med en klassisk hvid overdel. Nike Swoosh’et er lavet med en metallisk gylden skygge, der virkelig fremhæver logoets gyldne standard. På den tidligere PhantomVSN støvle så vi en rød trekant på indersiden. Men på PhantomVSN Gold▲ er trekanten lavet med et super skinnende guld farve, hvilket kommer til at fremhæve Phantom-spillernes gyldne touch, som de besidder. Det er nemlig deres gyldne touch, vision og uforudsigelighed, der får os andre til at huske deres navne. Du kender måske allerede nogle spillere, så som Coutinho og Kevin De Bruyne, der uge efter uge skaber nye overskrifter. Tekst, logoer og snørebåndene er lavet i samme farve for at gøre det simple, dog iøjnefaldende colourway, endnu mere stilrent.

Vi må dog ikke glemme sålen, som nok er det vildeste ved denne støvle. Det er ligesom Nike har taget en guldbar og tilføjet knopper til den, det er dog ikke tilfældet her, men absolut fantastisk arbejde af Nike. Den gyldne sål tager den nye PhantomVSN Gold▲ og giver den en legendestatus, selvom støvlen blot har været på markedet i næste en måned.

Se hele vores udvalg af PhantomVSN-støvler lige her.