Vi har tidligere set på Liverpools nye hjemmebanetrøje fra Warrior Sports, og nu er tiden inden til at tage et nærmere kig på Merseyside-klubbens nye hjemmebanetrøje og i tråd med sidste års trøjer, er designet noget mere vovet på udebanesættet.

Warrior Sports kan ikke anklages for at være gået den sikre vej med Liverpools trøjer. Den amerikanske sportsgigant er blot på sit andet år med The Reds og allerede i sidste sæson stod det klart, at de var klar til at tage chancer. Nu står 13/14-sæsonen for døren og det bliver i vanlig stil med et noget mere vovet udebanesæt end det mere klassiske hjemmebanesæt.

Du kan naturligvis allerede nu forudbestille den nye Liverpool Udebanetrøje 13/14 her med en forventet levering i slutning af juni - fra kun 399 kr.

Sidste års udebanetrøje kombinerede grå og sorte nuancer, men i år er sagen en anden. Trøjen er overvejende hvid, men som vi gradvist arbejder os nedad, bliver den sort, hvilket går fint i spænd med de sorte shorts og hvide strømper. Selvom designet om muligt deler vandene, så har det en vis appel, når det hænger på skuldrene af Daniel Agger, Steven Gerrard og Martin Skrtel.

Det meget iøjnefaldende mønster er dog ikke helt tilfældigt, men det er faktisk en hyldest til den trøje, klubben havde på i år 1981, hvor de løb med Liga Cup'en. Det deler en vis lighed med nogle klassiske optiske illusioner og man kan da som Liverpool-fan krydse fingre for, at det forvirrer modstanderne og giver The Reds en fordel.

Liverpool har haft travlt og har allerede skudt en kort video, hvor en række af klubbens stjerner står model i den nye trøje og vil du have et glimt af, hvordan Daniel Agger, Steven Gerrard og Pepe Reina kommer til at se ud i det nye sæt, skal du bare trykke på videoen herover. Interessant er det også, at Luis Suarez er med i videoen, selvom han har ytret sit ønske om at forlade klubben i dette transfervindue; eller har klubben fået ham til at ombestemme sig?

Trøjerne er produceret i materialet WarTech, der er designet til at holde atleten tempereret og tør ved at transportere fugt og sved væk fra huden. Det gør trøjen meget behagelig at dyrke motion og derudover er den grundet sin gode ventilation også rigtig god i hverdagsgarderoben, hvis du mener, den kan gå til det.

Du kan naturligvis allerede nu forudbestille den nye Liverpool Udebanetrøje 13/14 her med en forventet levering i slutning af juni - fra kun 399 kr.

Den nye Liverpool udebanetrøje har allerede delt vandene på Unisport-kontoret, men nu er det din mening, der tæller. Hvad synes du om den? Del din mening i boksen lige herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.