Ny Tottenham 3. Trøje | Lavet til Kongerne af Nord London

10.08.2018

Skrevet af Claus

Den nye Premier League sæson er sparket igang og Tottenham er klar til at kæmpe med om de store trofæer. De har nu fået deres 3. Trøje som markerer deres territorium og vilje til at erobre fodboldverdenen.

Tottenham 3. Trøje design

Den nye Tottenham 3. Trøje er lavet med et dristigt design, som hylder, ikke blot Nord London, men klubbens historie og vilje til at blive bedre, sæson efter sæson. Tottenham 3. Trøjen er lavet i en mint/cyangrøn farve og har et luftfoto af Nord London. Det er her

Tottenham Hotspurs er lokaliseret og som ofte bliver forbundet gennem klubbens tilråb og sange. Ved et nærmere kig på 3. Trøjen, ser man at Nike har taget et mere moderne tilgang til designet, som inkluderer asymmetriske mønstre for at sløre linjerne mellem fodbold kultur og ungdoms-inspireret gade kultur. Derudover kombinerer den nye Tottenham 3. trøje designs fra to tidligere Tottenham Hjemmebanetrøjer from 1985 og 1991, hvor lignende mønstre blev brugt.

Hvis vi går lidt mere i dybden med detaljerne og kigger på luftbilledet af N17, postnummeret på det sted hvor White Hart Lane er placeret, ser vi både deres nye stadion og området omkring Haringey Borough, der også har deres egen klub lokaliseret i Nord London. Visuelt repræsenterer det et kort som jægere bruger til jagt og som andre hold bruger når de bevæger sin ind på Tottenhams territorium. Tottenham vil uden tvivl ikke give afkald på deres område uden kamp. Tottenham holder har evnerne til at forsvare deres territorium og vil ikke lade nogen forlade White Hart Lane uden en kamp for de vitale point og avancement i de europæiske turneringer.

Hotspur klublogoet og Nike logoet er lavet med et metallisk finish, som repræsenterer Tottenhams passion for at kæmpe med om trofæer og sølvtøj. Sølvfarven går også igen på nakken, hvor en sølv stribe løber ned. Desuden vil Tottenham 3. Trøjen fungere som en 3. Trøje i Premier League, mens den også vil blive brugt som en Champions League trøje.

Køb den nye 3. Trøje lavet til Kongerne af Nord London, tilgængelig hos Unisport i dag!