Top 10 Klubtrøjer | Se Unisports 10 bedste trøjer denne sæson

09.08.2018

Skrevet af Claus

De nationale ligaer er på vej til at starte og som altid har vi et bredt udvalg af de nyeste klubtrøjer til den nye 2018/19 sæson. Gå igennem vores Top 10 af de nyeste klubtrøjer til denne sæson.

10. Werder Bremen Udebanetrøje 2018/19

På 10. pladsen på vores Top 10 finder vi Werder Bremen Udebanetrøjen. Werder Bremen skiftede deres trøje leverandør til Umbro i denne sæson og det var ikke nogen dårlig idé. De har udstyret tyskerne med en fantastisk flot navy-blå Udebanetrøje, der komplementerer deres klassiske grønne Hjemmebanetrøje. Udebanetrøjen har de velkendte Umbro ærmer som kan ses på flere Umbro klubtrøjer og det får kun trøjen til at se endnu bedre ud.

9. Manchester United 3. Trøje 2018/19

På 9. pladsen finder vi den blålige Manchester United 3. Trøje. Den er lavet med et lækkert visuelt design på fronten som komplementerer de blå farver og de gyldne detaljer på logerne. Samarbejdet med Parley for the Oceans gør kun denne 3. Trøje endnu bedre, på grund af sagen den støtter.

8. Udinese Udebanetrøje 2018/19

Udinese er kendt for at iføre sig nogle iøjefaldende ting på banen, når det kommer til trøjer. Sidste sæson iførte spillerne sig 11 forskellige Hjemmebanetrøjer mod Lazio, hvor 10 af dem var deres 10 tidligere Hjemmebanetrøjer. I år har Macron givet dem et gyldent touch, med en fuldstændig gylden Udebanetrøje, helt fantastisk! Kan de have lavet sæsonens trøje i Serie A indtil videre? Lad os finde ud af det ved at gå igennem listen.

7. Frankfurt Hjemmebanetrøje 2018/19

Nike er kendt for at lave nogle af de vildeste Hjemmebanetrøjer hver sæson og i år er ingen undtagelse. På 7. pladsen finder vi Frankfurt Hjemmebanetrøjen, som er holdt i et ret stilet og simpelt design, men stadig iøjefaldende og prangende. Den sorte basis farve er kombineret med nogle diskrete grålige striber, mens deres sorte og hvide logo er som skabt til Hjemmebanetrøjen.

6. Atletico Madrid Udebanetrøje 2018/19

På 6. pladsen finder vi endnu en Udebanetrøje fra Nike, og det er den himmelblå Udebanetrøje fra Atletico Madrid. Trøjen er lavet med Vaporknit skabelonen, som giver trøjen mørkere tonede ærmer med det forfriskende nålestribede design. De ikoniske logo er kombineret med et rød Nike logo og sponsor logo. Overordnet fungerer det hele rigtig god sammen og placerer denne trøje på en 6. plads.

5. Arsenal 3. Trøje 2018/19

Mint er åbenbart sæsonens farve og det samme gælder for Arsenal 3. Trøjen. PUMA har skruet op for deres trøje game på det seneste og denne 3. Trøje er et bevis på, at de kan gøre nogle fantastiske ting. Arsenal 3. Trøjen kommer med en mint grøn farve med lilla farver på klublogoet, logoer og ærmerne. Derudover er shorts og strømper lavet i samme design, hvilket giver et komplet look til den nye Premier League sæson.

4. Saint-Étienne Hjemmebanetrøje 2018/19

Saint-Étienne Hjemmebanetrøjen er placeret på vores 4. plads med den stilede og simple trøje fra det franske brand Le Coq Sportif. Mærket repræsenterer ikke så mange klubber, hvilket er en skam fordi de laver nogle forrygende produkter. Saint-Étienne Hjemmebanetrøjen er lavet med en klassisk krave og en flot mørke grøn farve, hvilket giver den en 4. plads på listen.

3. Paris Saint-Germain Udebanetrøje 2018/19

Nike gør det igen med PSG's nye Udebanetrøje. Det er måske en af de mest hypede trøjer denne sæson og får os til at tænke tilbage på deres 3. Trøje fra 2016/17 sæsonen. Den nye Udebanetrøje er lavet i en grå og beige kombination, med et gyldent touch på PSG og Nike logoet. Billederne taler ret meget for sig selv!

2. West Ham Udebantrøje 2018/19

Vi kan ikke komme udenom West Ham's Udebanetrøje lavet af Umbro, som er helt forrygende. Den blå farve er ikke noget som du normalt vil forbinde med West Ham grundet de andre Premier League rivaler fra London. De blå detaljer har altid været en del af West Ham trøje og da klubben brugte en mørke blå trøje, da de blev stiftet i 1892 som Thames Ironworks. Den nye Udebanetrøje hylder stiftelsen af klubben, med gyldne detaljer på klub- og sponsorlogoerne og bordeaux på kraven og ærmerne.

1. Lazio Hjemmebanetrøje 2018/19

Havde du set den komme? På førstepladsen på Top 10 listen finder vi den fantastiske og flotte Lazio Hjemmebanetrøje. Lazio har altid været kendt for at bære lyseblå hjemmebanetrøjer med hvide detaljer. I år har Macron taget Hjemmebanetrøjen til et helt nyt niveau, ved at tilføje den velkendte ørn på fronten som en stor detalje. Ørnen er også et synonym for for Lazio og er brugt af klubben på grund af deres kælenavn le Aquile, som betyder ørnene. Ørne printet splitter trøjen i to halvdele, hvor den øverste del er hvid og den nederste er lyseblå.

Kig vores store udvalg af klubtrøjer igennem og køb din næste trøje hos Unisport.