I samarbejde med Laudrup & Høgh fik vi muligheden for at udlodde en plads til den populære ProCamp, hvor unge en uge til sommer får muligheden for at blive coachet af Brian Laudrup og Lars Høgh - og nu har vi fundet en vinder.

Den heldige vinder af en plads til Laudrup & Høgh ProCamp 2013 blev således Christoffer Løntoft Baun, der vil blive kontaktet direkte. Stort tillykke herfra. Vi er sikre på, at der venter en god og stor oplevelse til ProCamp.

Laudrup & Høgh ProCamp er lavet efter konceptet om at tilbyde unge fodboldspillere træning og coaching på ekstremt højt niveau - samtidig med at campens deltagere lærer hvad det vil sige at være professionel fodboldspiller. Her kommer Laudrup & Høghs lange karrierer i Danmark og udlandet i spil, da de om nogen ved hvad det kræver at spille på højeste niveau.

Kunne du godt tænke dig at blive en del af ProCamp i år? Så kan du stadig nå at tilmelde dig på følgende måde:

Send dit Fodbold CV indeholdende hold, position, niveau og trænerreference til info@laudrup-hogh-street.dk - så vil Laudrup & Høgh vende tilbage til dig med yderligere information.

Kunne du tænke dig at vide mere om ProCamp? Så kan du læse meget mere på Laudrup & Høgh ProCamps hjemmeside.

Vi sender et stort tillykke i retningen af Christoffer, der vil blive kontaktet direkte af Laudrup & Høgh ProCamp - og tusind tak for deltagelsen til alle der var med. Har du selv været på ProCamp, og hvad synes du i givet fald om konceptet?