Vi har knapt fået pusten efter de mange støvlelanceringer og så er vi på banen igen. Det er Adidas Predator LZ II, der lander i sin anden farvevariant og den er vi sikker på, vil gå rent ind. Overvejende sort med grønne detaljer, der fremhæver enkelte af de fem dødbringende zoner.

Adidas Predator LZ har været en enorm succes, siden den første generation ramte markedet i foråret 2012. Nu byder vi imidlertid velkommen til dens arvtager, hvor der er blevet justeret, fintunet og trimmer her og der for at gøre den til den ultimative kontrolstøvle. Vi tager nu et nærmere kig på den nye farvevariant i sort og grøn, så kig endelig med.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Predator LZ II Sort/Grøn her med en forventet levering i starten af juli - kun 1614 kr.

Adidas har sine rødder i Tyskland og tyskere er om nogen kendt for deres nøjagtighed og meget omhyggelige tilgang til det meste. Derfor er et ingen overraskelse, at Adidas Predator LZ II tager udgangspunkt i et hav af nøgletal og statistik, der er blevet kombineret med feedback fra professionelle fodboldspillere som Xavi, Nani, Thomas Müller og Samir Nasri.

I gennemsnit har en professionel fodboldspiller mellem 60 og 80 berøringer på bolden i løbet af en kamp, hvilket ikke engang tilsvarer én i minuttet. Derfor er det uhyre vigtigt at bruge hver enkelt berøring med allerstørste omhu for at kontrolle kampen og det Adidas Predator LZ II designet til at hjælpe dig. Overdelen er nemlig beklædt med fem dødbringende zoner, der hver især tjener ét specifikt formål, som gavner dit spil.

Kontrol er nemlig nøgleordet, når det kommer til Adidas Predator LZ og hver en komponent på støvlen er designet til at forbedre netop dette. Vi starter med overdelen, der er en videreudvikling Hybridtouch-materialet, vi blev introduceret til på den første generation. Det sikrer en læderlignende komfort, men har stadig fordelene fra mikrofiber med sig; det vejer meget lidt og giver basis for et skarpt og præcist touch på bolden.

De fem dødbringende zoner dækker hele overdelen på støvlen og skal sikre, at du er i fuld kontrol af bolden, uanset hvilken situation du befinder dig i. Zonerne har fået et andet design, der gør, at de bevæger sig mere naturligt i forhold til din fod og du kan derfor nyde gavn af deres teknologi, uanset hvordan din fod vender og drejer.

Men hvor hurtig bliver du så med al den teknologi? Det er slut med at gætte sig frem, for støvlen er naturligvis kompatibel med Adidas miCoach. Så nu kan du i stil med de professionelle måle dine data under træning og kamp og se hvor langt du løber, hvor hurtigt du løber og meget mere.

Sprintframe-ydersålen kender vi efterhånden ret godt og den fleksibilitet den leverer til trods for sin lave vægt, er svært imponerende. På samme vis er vi ret bekendte med knopsystemet, Traxion 2.0, der baserer sig på de triangulære med placeringer på sålen, der tjener et specifikt formål, hvad end det er accelleration, nedbremsning eller retningsskift.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Predator LZ II Sort/Grøn her med en forventet levering i starten af juli - kun 1614 kr.

Det bliver spændende at følge stjernernes fødder verden over for at se, om den nye Adidas Predator LZ II Sort/Grøn får støtte. Hvad tænker du om den nye farvevariant? Del din mening i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.