Vi har banket prisen helt i bund på et utal af støvler, så du kan få dig et par til en ganske fordelagtig pris. Der er besparelser, der rækker over 50% og der naturligvis et hav af topmodeller, nye farver og meget andet iblandt. Du kan se et par udvalgte i skrivelsen her, men du kan også se alle støvlerne lige her.

Du kan spare store procenter på alt fra Asics til Umbro og Nike til Adidas. Der er over 200 par på tilbud og dem kan du se lige her. Vi har udvalgt et par af de støvler, som vi kan anbefale til en ekstra skarp pris, men ellers er det bare om at benytte dig af nogle da links, du finder i nyheden her, og finde noget der er mere din smag.

Det er ikke særlig lang tid siden, at Umbro Geometra Pro II ramte markedet og det er i særdeleshed en klassestøvle. Den har fokus på kontrol, komfort og touch, hvilket opfyldes af den bløde læderoverdel og de teknologier Umbro har indarbejdet i støvlen. Herunder er der blandt andet deres A-Frame, der skaber stabilitet omkring midterfoden. Derudover kan du også nyde gavn af de Dampening Control Pods, der sidder på indersiden for at assistere dig, når du tæmmer og afleverer bolden.

Tjek Umbro Geometra Pro II her til kun 799 kr. - spar 50%.

Når vi nu er ved lækre læderstøvler, er det oplagt at tage fat i Adidas Adipure 11Pro, der bruges af et hav af topspillere; herunder Philipp Lahm og Frank Lampard. Hvis det ikke er nok, så kan støvlen også på egen hånd. Blød læderoverdel med en midterfod af mikrofiber for øget stabilitet. Derudover er den naturligvis miCoach-kompatibel. Lyder det ikke ret godt?

Tjek Adidas Adipure 11Pro Sort/Grøn her til kun 839 kr. - du sparer 40%.

Du kan også spare gode procenter på nogle af Nikes topmodeller og her snakker vi de helt nye farvevarianter. Når du ser Andrés Inieste i disse dage, er det iført Nike CTR360 Maestri III, som du kan spare 30% på. Wayne Rooney løber lidt endnu rundt i Nike T90 Laser IV Mango/Sort; den udgår snart og du kan derfor sikre dig et stykke støvlehistorie, såvel som et rigtig godt par støvler til en rigtig god pris.

Puma har således også rigtig mange gode støvler på tilbud og der skulle gerne være lidt til enhver smag. Du kan få dig en rendyrket speedstøvle i skikkelse af Puma Evospeed 1 og hvad end du ønsker den i mikrofiber eller læder, sparer du 50%. Samme besparelse er der at hente på Puma King, som bruges af blandt andre Dante, Carrick og Arteta.

Du kan også gå samme vej som Marco Reus og Cesc Fabregas ved at vælge Puma Powercat 1.12. Her får du en rendyrket powerstøvle, der har en fantastisk komfort og en godt touch takket være kængurulæderoverdelen. Du kan også må Messis vej med hans eksklusive Adidas F50 Adizero, der blot vejer 156 gram og som hele vejen igennem er en speedstøvle.

Du kan se hele udvalget af fodboldstøvler på tilbud lige her, hvor du også kan finde meget andet.

Støvler, støvler, støvler; til en god pris. Er du i markedet for et par nye støvler? Hvilke skal du have? Lad os høre i kommentarfeltet herunder og husk, at du kan deltage i debatten på Twitter og Facebook.