Stephan El Shaarawy har allerede været hurtig på aftrækkeren med støvlen - og nu er den endelig officiel. Vi tager derfor et kig på den splinternye sommerfarve af Mercurial Vapor IX i Gul/Orange.

Vanen tro er italienske Stephan El Shaarawy hurtigt ude når han får nye støvler af Nike, og derfor holder vi også godt øje med ham, når der er nye støvler på vej. Denne gang skuffede han heller ikke, og kunne allerede i starten af ugen vise et billede fra af sine nye gule Vapor IX. En farve, som leder tanker hen på både kulørte drinks og is - mere sommer bliver det nærmest ikke.

Den niende generation af den efterhånden legendariske Mercurial-kollektion har gjort et imponerende indtog på speedstøvle-markedet. Med sine blot 185 gram vejer den markant mindre end de fleste, men Nike har stadigvæk haft stor succes med at innovere og forbedre støvlen med revolutionerende teknologier som Speed Control og ACC.

Du kan allerede nu forudbestille Nike Mercurial Vapor IX ACC Gul/Orange her - kun 1499 kr.

Nike Mercurial Vapor-støvlerne har gennem tiden haft et par gule farvevarianter, der alle blev ekstremt populære. Vapor III kom i gul, Superfly I kom i gul, og nu er turen så kommet til Vapor IX. Den har nemlig fået en frisk sommerfarve, så du kan gå sommeren og solen i møde med et par støvler med fart på.

Da Mercurial Vapor IX blev lanceret, var der fokus på at tweake og forbedre Vapor VIII, som for alvor satte Vapor tilbage på verdenskortet for speedstøvler.

Overdelen på Mercurial Vapor IX er lavet med små fordybninger, der minder om overdelen på en golfbold. Det er en teknologi, som Nike kalder Speed Control og som navnet antyder det, er det til for at give et øget greb i bolden, der især skal forbedre boldkontrollen, når der dribles i høj fart.

Den evige kamp med vejrguderne kan have sine konsekvenser for grebet i bolden, hvilket især gør sig gældende i våde vejrforhold. Det har Nike dog fundet løsningen på, og den kalder de ACC. Det står for All Conditions Control og det er en teknologi, de indarbejder i overdelen under produktionen. Det sikrer dig det samme greb i bolden i vådt vejr, som du har i tørt. Virker det så? Du kan se Jakob teste det her.

Ydersålen på Vapor IX er lavet med to lag glasfiber, hvilket sikrer en god spændstighed og et lækkert svirp ved acceleration og sprint - hvilket sikrer, at du på bedst mulig måde udnytter dine kræfter når du skal sætte en mand på de første par meter.

Vapor IX er vanen tro udstyret med sit speed-orienterede knopsystem - og det kan ses. Med blot to knopper på hælen er tanken, at du kan komme hurtige ned i jorden og hurtige ud, hvilket giver den eksplosive fart, som støvlen praler af. Samtidig tager de forreste, aflange knopper ekstremt godt fat i banen, så du lynhurtigt kan få overført energi til jorden og dermed komme hurtigst mulight ud af starthullerne.

Du kan allerede nu bestille dit eget eksemplar af Nike Mercurial Vapor IX ACC Gul/Orange her - kun 1499 kr.

Vapor IX er helt klar til sommeren med sine friske gule og orange farver - og vi er helt sikker på, at de nok skal lyse op på banen i de næste par måneder. Er støvlen noget for dig? Del meget gerne din kommentar med os i boksen herunder.