Se med her, hvor Joltter byder velkommen til 3. dagen af hans tur til Rio De Janeiro i Brasilien. Datoen viste 28.05.2013 og det betød, at tiden var inde til at løfte sløret for de helt nye Nike Hypervenom, og det gøres bedst i selskab med Neymar Jr. Se det tredje afsnit af vores videodagbog lige herunder.

Joltter er på sin tredje dag i det fodboldmekka, der går undet navnet Rio De Janeiro i Brasilien. Han har allerede spillet en fodboldkamp med de lokale, været på rundtur i den spektakulære by og naturligvis fået freestylet sig igennem gader og stræder. Er du gået glip af de første dage, kan du se Afsnit 1 her og Afsnit 2 her.

When in Rio... Sådan kunne det godt lyde for Joltter og de mange oplevelser, han efterhånden har fået ind under huden. Ét sted, der dog må betegnes som et sightseeing-krav, når Rio De Janeiero besøges, er den legendariske Copacabana Beach. Men for Joltter handler det ikke om at gå på stranden på almindelig manér; nej, der skal selvfølgelig spilles fodbold.

Du kan få det fulde overblik over turen til Rio lige her på vores Joltter in Rio-side.

Taskerne blev pakket, der blev checket ud fra hotellet og det var blevet tid til at drage mod sagens kerne; lanceringen af Nike Hypervenom. Nike havde været så venlige at invitere os til det storslåede event, hvor den nyslåede Barcelona-spiller Neymar ville deltage. Det gjorde han også, og så var det ellers bare at vente på øjeblikket, hvor han åbnede kassen.

Følg os på YouTube, hvor du kan se vores videoblogs direkte fra Rio med Joltter.

Du kan se, hvordan det gik for sig i videoen lige herover. Savner du billeder, tweets eller lignende, så skal du ikke fortvivle. Vi er nemlig på Twitter og Instagram, hvor du finder et hav af opdateringer om støvlen, turen til Rio og meget, meget mere.

I sambafodboldens hjemland; findes der et bedre sted til at lancere en støvle til boldkunstneren over dem alle, Neymar? Vi tror det ikke. Hvad tænker du om turen til Rio? Om støvlen? Om Neymar til Barcelona? Lad os høre din mening i boksen herunder og husk, at du kan deltage i debatten på Twitter og Facebook.

joltter, rio, de, janeiro, joltter football, youtube, facebook, twitter, instagram, unisport, unisportstore