Under dagens træning med England havde Wayne Rooney valgt at tage et par ekstremt interessante støvler på - hvilket bestemt fik os op af stolen. Se flere billeder her.

England rapporterede ind til landsholdstjeneste i dag, og der var vanen tro et par interessante støvler at spotte i aktion. Det var dog hverken Frank Lampard eller Gary Cahill's skifte til Nitrocharge 1.0, der fik os op af stolen, men til gengæld en vis Manchester United-angriber (det er han i alle fald stadig lidt endnu...) der havde valgt et par iøjnefaldende støvler - nemlig Nikes kommende Hypervenom-støvle.

Wayne Rooney er en af Nikes største atleter, og er derfor en central del når der skal lanceres nye støvler. Derfor har det været ekstremt interessant at følge med i, hvad Rooney har trænet med de seneste par uger.

Den engelske angriber trænede nemlig for nogle uger siden i en blackoutet støvle, som rygtedes at være en prototype på en ny silo fra Nike. Nu har Wayne Rooney så skiftet sin blackout ud med en farvet udgave af Hypervenom, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem.

Rooneys skifte markerer også slutningen på T90-siloen, som den blå-øjede englænder ellers har fulgt siden Air Zoom Total90 II. Det er dog ikke kun Wayne Rooney, der bliver at finde i den nye støvle - således har Nike allerede afsløret, at vi også kommer til at se Lewandowski, Higuain, Welbeck og Neymar i støvlen.

Uden at afsløre for meget kan vi godt sige, at vi snart bliver meget klogere på Hypervenom, som Wayne Rooney spiller med - og vi glæder os ekstremt meget til at kunne løfte sløret for den og fortælle jer mere om støvlens tekniske detaljer på ægte Unisport-manér.

Hvad synes du om Wayne Rooneys optræden i Hypervenom? Vi har et hold i Brasilien for at følge lanceringen af Hypervenom - så stay tuned til Unisport.dk, hvor du som den første kan læse mere om den splinternye nye Nike-støvle.