Vi er med Nike i Rio de Janeiro til lanceringen af Nike Hypervenom, og i den forbindelse kan du følge med som eventyret udfolder sig med videodagbøger fra Joltter, som vi har sendt afsted. Dag 1 byder på rejsen til Rio og begyndelsen af det store event.

Husk at du kan følge med fra Brasilien på vores store Rio-kampagneside.

Det er ikke hver dag, man får lov at komme til Rio, og da slet ikke til en stor lancering. Vi er dog i det fodboldglade land med Nike, og får et par interessante næste par dage.

Over de kommende dage vil Joltter videoblogge direkte fra Rio, og i dag blænder vi op for afsnit 1. Her pakker vi tasken og hopper på et fly til Rio de Janiero - og hvad der sker, når vi ankommer til Brasilien, kan du se lige her. Vi bliver blandt andet modtaget af en chauffør med et mystisk skilt og ankommer til hotellet, hvor der er lagt spændende ting klar til os...

Dag 2 kommer til at byde på masser af interessante indtryk fra den solbeskinnede by, hvor Joltter og Unisport-crewet allerede har været en tur ude og lege med en fodbold i ægte samba-stil.

Vil du have de seneste opdateringer fra Rio? Så kan du følge med her på vores "Joltter goes to Rio"-kampagneside.

Vi kommer til at opdatere på livet løs fra Rio, så hold dig til på vores Rio-side hvis du vil have den seneste info fra vores oplevelser med Nike i det brasilianske.