Det er ikke blot Puma Powercat, der får en opdatering forud for den længeventede Champions League-finale i aften. Den klassiske King-kollektion har også fået en make-over og den kan vi her byde velkommen til i SL-format. Det er nemlig den helt lette udgave, der nu tager sig ud i røde og hvide nuancer.

Den letteste Puma King til dato. Intet mindre. Puma King SL vejer kun 171 gram og kombinerer det elegante look med en skræmmende lav vægt, der tilsammen giver en uhyre stilet letvægter. For at nå den imponerende lave vægt, har Puma måtte ændre en del ting i forhold til den almindelige model og det skal vi se nærmere på nu.

Du kan allerede nu forudbestille Puma King SL Hvid/Rød/Sort her med en forventet levering medio juli - kun 1599 kr.

Den mest markante ændring er overdelen, der i modsætning til den almindelige Puma King, er klaret i mikrofiber. Det er et japansk firma, der står bag og de har leveret en fantastisk overdel, der besidder nogle af de samme kvaliteter, som læder gør. Forvent dig derfor den samme høje komfort, som vi er vant til fra Pumas side af og et milimeterskarpt touch på bolden.

Bayern Münchens Dante kommer sandsynligvis til at spille i den nye farvevariant, men han holder sig nok til den almindelige Puma King. Forud for aftenens finale har Puma snakket med Dante, der blev stillet et par spørgsmål, som du får her.

Hvor stolt er du over at være i Champions League-finalen mod Borussia Dortmund i aften?

Dante: "At slå Barcelona i semifinalen var en fantastisk følelse, men det er også noget vi har arbejdet hårdt for at opnå. På holdet siger vi, at vi tager ikke til London for at spille finalen; vi tager dertil for at vinde den."

Kan du beskrive hvor glad du er for holdets nuværende succes? Hvad mener du om din egen performance?

Dante: "Jeg er meget tilfreds med mit skifte til Bayern sidste august. Så snart jeg ankom, kunne jeg fornemme, at holdet havde store ambitioner for sæsonen og det niveau vi har præsteret på indtil videre, har været fantastisk. Vi har dog stadig to vigtige finaler, der skal spilles og vindes, da vi vil have begge trofæer med hjem til Bayern."

Hvad vil du sige, jeres chancer er for at vinde Champions League-finalen over Dortmund?

Dante: "Jeg tror, at det er 50/50. Dortmund har et virkelig stærkt hold, men vi har en utrolig selvtillid og vi tror meget på egne evner. Vi rejser til London for at tage trofæet med hjem til Bayern."

Ser du det som en fordel, at I skal møde Dortmund, da det er et hold, I kender godt? Eller er det en ulempe, da de er jeres ultimative udfordring?

Dante: Vi har en enorm respekt for Dortmund; de to seneste år har de spillet ekstremt god, men vi vil ikke kalde dem vores ultimative udfordring. Bayern München har spillet mod Dortmund i tre kampe med betydning og vi har ikke tabt til dem én eneste gang. Jeg er glad for, at trofæet helt sikkert skal til Tyskland, men jeg tror, at vi har mere erfaring med situationer som denne og det håber jeg, vi kan drage nytte af og spille på en intelligent og smart måde i finalen."

King SL hører til i Pumas TouchCell, hvor der er fokus på kontrol, touch og komfort. Her kommer den eksterne hælkappe også i spil, der skaber stabilitet omkring hælen for at kunne levere den optimale komfort. Derudover tjener den også et præventivt formål, da hælkappen beskytter den meget sårbare hæl mod slag eller spark bagfra.

Puma King SL fortsætter med AptoLast, som vi kender fra de forrige modeller, til fordel for den nye ComfortLast som vi fik introduceret på den almindelige Puma King. Det har man valgt fordi, at den er mere strømlinet og på den måde egner sig bedst til en letvægtsstøvle. Den ekstremt lette Pebax-ydersål får yderligere støtte af en torsionsbar af nylon henover midterfoden, der sikrer optimal stabilitet.

Knopsystemet på Puma King SL varierer sig også fra det almindelige, da der på dette kun er blevet prioriteret Traction-knopper. De nydesignede knopper giver optimalt greb i banen og fremmer din acceleration. Derudover har man midt på foden fundet plads til en stabiliserende knop, der til forveksling er konisk, hvilket også gør vendinger i fart lettere.

Du kan allerede nu forudbestille Puma King SL Hvid/Rød/Sort her med en forventet levering medio juli - kun 1599 kr.

Der er nok at skulle holde øje med i aftenens Champions League-finale. Hvad siger du til den nye farveopdatering til Puma King og King SL? Del din kommentar i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.