Fodboldsæsonen går på hæld og selvom det er en smule trist, så banker noget lige så godt heldigvis på døren; sommeren. Vi går nemlig snart ind i de lune og solrige sommermåneder og betyder samtidig, at det er blevet tid til en opdatering af garderoben. Nu skal du gøre plads til friske t-shirts, poloer, solbriller og sneakers.

De lange bukser skal pakkes væk for en stund og sammen med dem kan du tage de store sweatshirts og jakker. Det er nemlig blevet tid til at få lidt sol på kroppen og nyde det gode vejr. Poloer og t-shirts i friske farver er blandt de mest populære og foretrukne bestanddele i sommergarderoben og her leverer Nike Sportswear nogle af de mest cool. Du kan finde de fotograferede produkter og meget andet i vores Fodbold365-kategori lige her.

Når solen kigger frem på himlen, er det lige så vigtigt at have de helt rigtige solbriller på til at skærme for de skarpe stråler. Heldigvis står Nike for nogle af de skarpeste af slagsen på markedet, og du kan vælge imellem et hav forskellige designs og farver. Eksempelvis kan du matche Cristiano Ronaldo, der har foretrukket den populære Vintage MDL 270, der fås i flere varianter.

I fodboldverdenen er Cristiano Ronaldo blandt de største stilikoner og han formår at kombinere sin personlige stil med hans passion for fodbold. I hans egen CR7-kollektion kommer det for alvor til udtryk, hvor han kombinerer de mange sprøde poloer med de friske solbriller. Du kan sammensætte dig eget look med vores store udvalg af modetøj og sprøde sneakers lige her.

En af de mest populære sneakers på markedet lige nu er Nike Roshe Run, som vi naturligvis har i vores udvalg i de nyeste farver. Den populære modesko gør sig både godt i hverdagsgarderoben og som en cool løbesko til de korte ture. Overdelen af mesh sikrer en ekstremt høj komfort og en rigtig god åndbarhed, der gør den oplagt til et par shorts eller jeans her til sommer. Du finder Roshe Run og alle vores andre sneakers lige her.

Vi har alt, hvad du får brug for, når nu sommeren banker på døren, solen kigger frem og temperaturerne stiger. Du skal bare kigge forbi Fodbold365 på siden, hvor du finder alt fra sneakers og t-shirts til poloer og solbriller og hvor vi er sikre på, at der også er noget, der vil falde i din smag.

Der er blot tre dage til Champions League-finalen og der er kun ti dage til, at årstiden hedder sommer. Glæder du dig til, at temperaturen stiger lidt? Og hvad skal du have til din sommergarderobe? Del dit bud i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.