Hvert år afholder Laudrup & Høgh deres populære ProCamp, hvor nogle af landets bedste unge spillere samles og bliver coachet af Brian Laudrup og Lars Høgh - og i år kan du vinde en plads og få muligheden for at tage dit spil til næste niveau. Læs hvordan her.

Laudrup & Høgh ProCamp er sat i verden for at give unge talenter muligheden for at blive coachet og trænet af nogle af Danmarks bedste coaches - heriblandt Brian Laudrup og Lars Høgh selv.

På ProCamp samles 30 unge spillere og bliver coachet både i den tekniske del af spillet, men samtidig også omkring hele livet som fodboldspiller - noget både Brian og Lars har god erfaring med.

Begge har nydt en flot karriere med både klub- og landshold - Brian har spillet i både Milan, Bayern München, Glasgow Rangers og Chelsea, mens Lars Høgh er en legende i OB med 817 kampe i alt og nuværende målmandstræner for det danske landshold. Med andre ord kommer deltagerne til at lære fra nogle af de bedste.

Flere af deltagerne fra ProCamp gennem årene har da også fået en god karriere efterfølgende - og som billedet viser, er Brøndby og Horsens målmænd Michael Falkesgaard og Frederik Rønnow tidligere deltagere.

Du kan deltage i konkurrencen om en ProCamp-plads på Facebook lige her.

En af disse heldige deltagere kan i år blive dig - vi sætter nemlig i samarbejde med Laudrup & Høgh en plads til ProCamp på højkant, hvor du kan vinde adgang til Camp'en - der ligger i uge 27, d. 1. til 5. juli.

Du kan tilmelde dig direkte til ProCamp samt læse meget mere om arrangementet på Laudrup & Høghs hjemmeside lige her.

Kunne du tænke dig at være med på Laudrup & Høgh ProCamp i år? Så kom til tasterne og deltag i konkurrencen. Har du været med på ProCamp før, og hvad synes du om konceptet? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder billedet.