Nu er ventetiden endelig ovre og Nike har omsider løftet sløret for deres første bud på en Manchester City hjemmebanetrøje. Ikke overraskende er den lyseblåmen gemmer samtidig på en række superlækre detaljer, der efterlader et virkelig godt indtryk.

The Citizens har i mange år været synonyme med det Manchester-baserede mærke Umbro, men fra i år af er det Nike, der fremover står for design og produktion af trøjer. Deres første bud på en sådan kigger du på lige her, og den er naturligvis lyseblå. Den skal stjerner som Agüero, Tevez, Yaya Toure og Kompany indlede jagten på succes i, når den nye sæson sparkes igang.

Du kan allerede nu forudbestille den nye Manchester City Hjemmebanetrøje her med en forventet levering i starten af juli.

Designet er meget klassisk og består blandt andet af en rund crew neck-hals i hvid med mørkeblå kant. Det bryder elegant det lyseblå og giver en super kontrast. Samme detalje ser vi på ærmerne, der er rundet af i hvid med samme mørkeblå kant. Det er en diskret hyldest til de mørkeblå strømper, som Manchester City brugte sammen med deres første hjemmebanesæt nogensinde i år 1892.

På brystet af trøjen sidder klubbens sponsor Etihad Airways, hvis bestyrelsesformand er Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, der også ejer Manchester City. Siden han købte klubben, er den lyseblå Manchester-klub steget hurtigt i de sportslige grader, hvor de i 2011/2012-sæsonen vandt deres første Premier League-trofæ. Det glippede imidlertid i indeværende, men klubben vil med garanti kæmpe med om 1. pladsen i den kommende sæson.

I tråd med Nikes miljøbevidste tiltag, er Manchester Citys nye hjemmebanetrøje produceret i genbrugt polyester, der udvindes gennem plastikflasker. Trøjen vejer blot 150 gram og er blevet designet med et meget strømlinet fit, der sidder tæt til kroppen for at optimere komforten. På samme måde er den også udstyret med Nike DriFit-teknologi, der transporterer sved og fugt væk fra kroppen for at holde spilleren tør og nedkølet.

Du kan allerede nu forudbestille den nye Manchester City Hjemmebanetrøje her med en forventet levering i starten af juli.

Vi vil gerne høre, hvad du siger til Nikes første bud på en Manchester City-trøje. Er du tilfreds med resultatet? Del din mening i boksen under skrivelsen her og tag del i snakken på Twitter og Facebook.