Nike Hypervenom Phantom II - fra prototype til støvle

23.05.2015

Skrevet af Jakob

Torsdagens lancering af Nike Hypervenom Phantom II var kulminationen på på flere års arbejde for Nike - og den nye fodboldstøvle så bestemt ikke ud som det endelige produkt lige fra start. Vi fik et eksklusivt indblik i nogle af de mange prototyper, Nike var igennem, før de nåede det færdige produkt.

Da vi besøgte Nike i Barcelona for at overvære lanceringen af den nye Hypervenom Phantom II, fik vi også et unikt indblik i en række af de mange prototyper, Nike har lavet som et led i at nå frem til færdige resultat, hvilket gav os et interessant indblik i, hvor meget arbejde og tankeproces der egentlig bliver lagt i en ny fodboldstøvle som Hypervenom II.

Det stod også hurtigt klart for os, at anden generation af Hypervenom ikke var lavet med en sok fra starten af - og at dømme efter protyperne har Nike ikke tøvet, da de fik ideen og ganske enkelt lavet en "Frankenstein"-støvle ud af en Superfly IV og en Hypervenom I. Så kan man ligesom også teste om det virker... Interessant er det også at se, hvordan Nike har arbejdet med Flywire og hvordan de skal bevæge sig naturligt med foden.