Pumas klassike King er en af de mest ikoniske fodboldstøvler nogensinde, og for nylig opdaterede Puma den til at have alle de moderne egenskaber man forventer af en støvle i dag - samtidig med at beholde den klassiske elegance, støvlen er kendt for. Jakob har gennemstestet støvlen, og derfor får du i dag dommen over den royale kat.

Da Puma introducerede deres nye King i slutningen af 2012, vakte det stor interesse - Puma havde nemlig besluttet sig for at starte mere eller mindre fra scratch med sin King-støvle, og tog derfor udgangspunkt i at man ville lave en komfortabel støvle med fokus på kontrol.

Derfor lavede man en ny læst - fodform som støvlen er lavet over - således at den passer flere fodtyper samtidig med at give god plads og støtte til din fod. Yderligere droppede man kængurulæder på overdelen og valgte i stedet et blødt og smidigt kalveskind - og siger, at den nye overdel er lige så smidig og lækker, som den ville have været med kængurulæder.

Om det passer, og hvordan støvlen ellers klarer sig, kan du når Jakob igen tager kongekronen på hovedet og anmelder støvlen, som han har gennemtestet de seneste par uger. Alt dette kan du høre herover, hvor du også kan få en grundig gennemgang af teknologierne bag den nye King.

Er Puma King noget for dig? Så kan du få dit eget komfortable par lige her - kun 1.199,- kr.

Hvad synes du om den nye Puma King og dens lette lillebror, King SL - er en af støvlerne noget for dig, og kunne du se dig selv i den moderne, slankere udgave af King? Del meget gerne dine tanker med os herunder.