Puma løfter i dag sløret for deres nyeste speedstøvle, evoSPEED 1.2, som er næste generation af deres populære evoSPEED-serie. Støvlen har fokus på lav vægt, flex og fit, og kommer til at kunne ses på fødderne af Agüero, Falcao, Giroud og mange andre.

Med introduktionen af evoSPEED 1.2 har Puma taget endnu i skridt med en støvle, der er designet til at hjælpe spillere med at maksimere deres fart på banen.

For første gang nogensinde er støvlen lavet med Pumas navn på indersiden af støvlen - et sted, hvor der ellers før har været mærkets traditionelle formstribe, der er kendt verden over.

Lyder støvlen som noget for dig? Forudbestil din Puma evoSPEED 1.2 Sort/Neon her - kun 1.359,- kr.

Den nye evoSPEED 1.2 er lavet til at hjælpe spilleren med at nå sin topfart hurtigt - uden vel at mærke at gå på kompromis med stabilitet eller komfort.

Dette kan lade sig gøre takket være en supertynd overdel af enkeltlags mikrofiber sammen med den interne EverFit Cage-teknologi for stabilitet og støtte til midtfoden. Overdelen er udstyret med en række små, klæbrige knopper, som skal øge grebet i bolden især i våde forhold.

Ydersålen og knopsystemet er designet med tanken om maksimalt greb i banen samt en optimeret manøvredygtighed. Derfor er knopperne blevet lavet mindre i forhold til sidste evoSPEED. På hælen har evoSPEED 1.2 en ekstern hælkappe, der holder foden stabil og yder beskyttelse mod slag og spark.

Samtidig introducerer Puma deres Speedtrack torsionsbar under midtfoden, hvilket sikrer en hurtigere kraftoverførsel fra hæl til tå - og dette giver en støvle, der reagerer hurtigere på dine bevægelser.

Under forfoden har Puma udvidet evoSPEED 1's DuoFlex teknologi til at have flere riller, der kan bøje sig med foden og dermed følge og fremme fodens naturlige bevægelser på samme måde som en sprintersko.

Puma evoSPEED 1.2 er skræddersyet til speed, men holder samtidig de tre kerneelementer fit, flex og lav vægt in mente. Især lav vægt betyder også noget - og evoSPEED 1.2 vejer da også sølle 188 gram i mikrofiberudgaven.

En af støvlens helt store profiler, Sergio Agüero, glæder sig til at spille i den nye evoSPEED, og siger: "Jeg glæder mig altid til at spille i nye støvler, og efter v1.11 og den første evoSPEED, så er det her den tredje speedstøvle fra Puma, jeg har prøvet - og det er klart den bedste."

Sergio Agüero blev en af Pumas absolutte hovednavne, og skrev sig da også ind i historiebøgerne, da han i sin v1.11 scorede det mål, der i overtiden sikrede Manchester City mesterskabet sidste sæson. Agüero fortsætter om den nye evoSPEED: "Pumas støvler bliver konstant forbedret, og de innovationer de kommer op med hjælper mig til at yde bedre når jeg spiller. Jeg er også glad for, at de lytter til min feedback og tager den med i udviklingsprocessen af støvlen - og jeg er rigtig tilfreds med det seneste resultat,"

Støvlen får allerede debut i weekenden, når Agüero, Giroud, Clichy, Falcao og et væld af andre Puma-spillere trækker i den nye, Sort/Neon evoSPEED 1.2. Det bliver spændende, om d'herrer vælger mikrofiber- eller læderudgaven, da støvlen kommer med to forskellige slags overdele.

Radamel Falcao har dog allerede valgt - han spiller i lædermodellen, som han for første gang kommer til at vise frem i Copa del Rey-finalen i weekenden. Puma har i vanlig stil gjort støvlen klar med hans nummer 9 på hælen og en passende Copa del Rey-inskription på siden.

Pumas stjerner stillede velvilligt op med den nye støvle på fødderne, og Sergio Agüero er endda med i deres nye reklamekampagne for den nye evoSPEED 1.2, hvor han fik lov at stifte nærmere bekendtskab med sit nye arbejdsredskab.

Vil du være med på evoSPEED 1.2-holdet? Så forudbestil dit eget eksemplar lige her - kun 1.359,- kr.

Vores fotograf har allerede haft fingrene i den nye evoSPEED 1.2 i både mikrofiber og læder, og derfor ser vi naturligvis endnu nærmere på dem i løbet af dagen - stay tuned!

Hvad siger du til Pumas seneste skud på stammen i deres SPEED-kategori? Er det et frisk pust med Puma-navnet på indersiden, og kunne du se dig selv i støvlen? Del meget gerne din mening med os herunder.