Kort inden lanceringen af Adidas' kommende modeller er flere og flere af tyskernes profiler hoppet i støvlerne til dagens træningspas og har givet dem en tidlig test - vi ser her nærmere på nogle af dem.

Manuel Neuer og FC Bayern München er så småt ved at gøre sig klar til Champions League-finalen d. 25. maj i London mod Dortmund. Mesterskabet er i hus, og nu venter næste store udfordring.

Til det skal man have fodtøjet i orden, og her er Bayern-spillerne blevet udstyret med nogle af Adidas' kommende modeller, som de formentlig vil spille med i finalen. Bl.a. er Manuel Neuer at finde i denne Blå/Gule sag, som ventes at være Adidas' nye silo, som de allerede er i gang med at tease godt for.

Men Neuer er ikke alene om at hoppe i denne nye støvle - også Anatoliy Tymoshchuk og spilleren bag ham har den nye #TheEngine-støvle på fødderne. En støvle, vi kan løfte sløret for på torsdag, og som vi glæder os enormt til at fortælle mere om.

FC Bayern München-spillerne er dog ikke alene om at spille nye støvler til - også Arsenals Per Mertesacker varmede op til aftenens kamp mod Wigan med et par lysegrønne støvler på fødderne, der rygtes at være den nye generation af Adidas' Predator-støvle.

Adidas har uden tvivl masser af godt i posen til os, og vi glæder os rigtig meget til snart at kunne løfte sløret for de nye støvler og give dem en grundig gennemgang.

Hvad synes du om Neuer og Tymoshchuks nye støvler? Ser de spændende ud, og glæder du dig til at høre mere om den nye silo på torsdag? Del meget gerne dine tanker med os herunder.