På torsdag d. 16 maj varsler Adidas en lancering af de helt store og vi er naturligvis klar til den spændende offentliggørelse. Indtil da samler vi op på de små teasere, som Adidas har delt på de sociale netværk den seneste tid. Er du klar til at finde ud af, hvad #TheEngine drejer sig om?

Om blot to dage løftes sløret for én af årets største lanceringer, og den står Adidas bag. Igennem en længerevarende periode har de gjort verdenen opmærksom på, at #TheEngine er på vej. Som de fleste har gættet, er der tale om en helt ny støvle, der allerede står til at få opbakning af nogle af fodboldverdenens største og hårdest arbejdende spillere.

Bayern Münchens Javi Martinez og FC Barcelonas Dani Alves er to af de spillere, der er blevet stemplet som #TheEngine på deres respektive hold. Spilleren, der præsterer på et uhørt højt energiniveau igennem kampens fulde 90 minutter. Spillere, der løber fra boks til boks, forsvarer og angriber og driver sit hold mod sejr.

Det er da blandt andre også Alves og Martinez, der indtager hovedrollerne i de korte klip, hvor der også er optrædender fra AS Romas italienske landsholdsspiller, Daniele De Rossi. Sidstnævnte må om nogen også siges at passe på profilen som en type, der slider for sit hold i alle 90 minutter af kampen.

Det er stadig meget svært at gøre sig klog på de tekniske elementer på støvlen, men Adidas har for nyligt frigivet et billede, hvor visse dele af støvlen er fremhævet. Det er et neongult bånd på forfoden og hvad der ligner en del af ydersålen, men hvad de to elementer leverer, kan vi først gøre os rigtig kloge på, når støvlen lanceres på torsdag.

Det er ikke noget under, at lanceringen er på alle i støvleverdenens tunger, for det er så sandelig spændende. Det lader ikke blot til, at Adidas bringer noget helt nyt til markedet med revolutionerende teknologier, men de har også formået at tilknytte nogle enormt store stjerner til projektet.

Du har sikkert rigtig mange spørgsmål omkring den nye støvle, men du må vente til på torsdag, hvor vi går helt tæt på den. Glæder du dig til at se, hvad Adidas har udviklet til #TheEngine? Del din kommentar i feltet under nyheden.