Vi starter ugen på vanlig flot manér med weekendens støvlespots og i den forgangne fodbolduge har der været rigeligt med historier at tage fat på. Sir Alex Ferguson gik på pension og blev fulgt ud af Paul Scholes, der gik samme vej. Derudover var Nike T90 Laser IV i hopla weekenden over og vi fik syn for en række custom farvevarianter. Tjek det hele lige her.

Anthony Knockaerts (Leicester City) - Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid Kasper Schmeichels holdkammerat her har næppe sovet særlig godt i nat. I går brændte han af to omgange et straffespark i det 96. minut, der kunne have sendt Leicester City i play-off finalen til Premier League. I stedet løb Watford ned og scorede i den anden ende og så har de pludselig kurs mod Wembley. Mon ikke Knockaerts skifter sine Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid ud snarligt?

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Rød/Hvid/Sort I weekenden kunne Bayern omsider løfte det det runde trofæ, der markerer at de er tyske mestre. Det fyldte meget i weekendens kamp, men ikke nok til at distrahere os fra Schweinsteigers støvler. Han matchede Bayern Münchens nye hjemmebanesæt med en helt ny rød, hvid og sort farvevariant til Adidas F50 Adizero, som vi helt sikkert kommer til at se mere til i den nære fremtid.

Daniel Sturridge (Liverpool) - Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort Det kan godt være at Merseyside-holdet er uden stjerneangriberen Luis Suarez, men så er det jo altid godt, at der er andre, der kan træde til. Den tidligere Chelsea-angriber, Daniel Sturridge, vendte egenhændigt 1-0 mod Fulham til en 3-1-sejr med et hattrick i sine Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort og hans dertilhørende røde Trusox.

Ben Watson (Wigan City) - Nike T90 Laser IV ACC Neon/Sort Det kan godt være, at Wigan sandsynligvis følger Reading og QPR ned i The Championship i denne sæson, men intet desto mindre skal de spille Europa League, da de snød Manchester City i finalen på Wembley og nappede FA Cup'en. Det gjorde de takket være et sent hovedstødsmål fra Ben Watson, der havde et par Nike T90 Laser IV ACC Neon/Sort på til den lejlighed.

Radamel Falcao (Atletico Madrid) - Puma Evospeed 1.2 Camo Den colombianske angriber gav hovedstadsklubben en drømmestart på kampen, da han bragte sit hold foran 1-0 mod FC Barcelona, der efter kampen kunne fejre det spanske mesterskab. Det gjorde han i et par teaserstøvler; nemlig Puma Evospeed 1.2 Camo. Allerede på onsdag kan vi løfte sløret for den næste generation af Pumas speedstøvle - glæd dig.

Rio Ferdinand (Manchester United) - Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort I Sir Alex Fergusons sidste kamp på Old Trafford var en sejr naturligvis et krav, men der skulle gå lang tid, før Fergie & Co. kunne fejre deres 2-1-sejr. Sent i kampen havde rutinerede Rio Ferdinand sneget sig med i boksen og i bedste center forward-stil bragede han bolden i nettet til 2-1 med sine Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort. Snak om en støvle i hopla!

Joe Hart (Manchester City) - Umbro Speciali Pro IV og Geometra Pro Touch Whiteout Selvom det var meldt ud, at Pantilimon skulle vogte målet i FA Cup-finalen, var det på dagen Joe Hart, der blev valgt til den opgave. Umbro havde i den anledning udstyret deres største navn med et par whiteoutede Umbro Speciali Pro IV og dertilhørende Geometra Pro Touch-handsker, der så umanerligt elegante ud på hans hænder og fødder.

Giorgios Karagounis (Fulham) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Sort/Orange Custom London-klubbens græske islæt har haft malerpenslen frem og har tilføjet sine Nike CTR360 Maestri III Hvid/Sort/Orange et personligt touch. På ydersiden af støvlen har han blackoutet det orange Nike-swoosh og snørrebåndene har han skiftet ud til fordel for et par sorte. På den måde matcher de også Fulhams sæt perfekt og det kan vi kun bifalde.

Frank Lampard (Chelsea) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Rød/Sort LEGEND. Det starter med L og slutter på D; ligesom Lampard. Den engelske midtbanespiller ikke blot tangerede, men han slog også Bobby Tamblings scoringsrekord for Chelsea, og han kan som følge deraf nu kalde sig klubbens mest scorende spiller nogensinde. De to mål kom fra hans Adidas Adipure 11Pro Hvid/Rød/Sort og de står nok til at få en helt speciel plads på hylden derhjemme.

Mladen Petric (Fulham) - miAdidas Predator LZ Orange/Sølv/Sort De er helt vilde med at designe deres egne støvler i Fulham og nu er klubbens kroatiske profil igen på spil. Tidligere holdt hans sig til de sorte og hvide nuancer, der matcher hjemmebanesættet, men i denne uge var han iført et par Predator LZ i Orange/Sølv/Sort, som nok passer bedre til klubbens udebanesæt.

Paul Scholes (Manchester United) - Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort 'The Ginger Prince' følger manager Sir Alex Ferguson på pension efter sæsonen og han fik således sin sidste optræden på Old Traffords græstræppe søndag aften. Igennem sin gloværdige karriere har Scholes holdt sig til Nikes T90-kollektion og derfor var det næppe en overraskelse, at hans sidste kamp blev gennemført med et par Laser IV ACC Mango/Sort på fødderne.

Således kom vi runden rundt med en masse støvlespots, hvor der både var fodboldmæssige succeser og fiaskoer. Hvilket af denne uges spots synes du, er det bedste? Har du ellers spottet noget, som vi har overset? Så vil vi gerne høre fra dig i kommentarfeltet lige herunder.