For nylig var vi en tur med Nike i Berlin til deres FC247-event, og her fik vi muligheden for at sætte os ned med FC Bayern München-spiller Jérôme Boateng, der fortalte os om sin opvækst og livet som professionel - hvordan det løb af stablen, kan du høre meget mere til lige her.

Jérôme Boateng er en yngste af tre brødre, som bl.a. voksede op i Berliner-bydelen Wedding. Her spillede Jérôme med Kevin-Prince og George på den lokale street-bane, Panke, hvor de lærte at spille de voksnes spil.

Husk at du kan aktivere danske undertekster!

Her fortalte Boateng hvordan det var at vokse op på Die Panke, og om hvad det havde at betydning for hans udvikling som fodboldspiller. Samtidig kan du også høre, hvem den bedste spiller Jérôme har spillet med er. I denne tid, hvor Ronaldo og Messi-debatten kører, kunne vi heller ikke helt dy os for at høre Bayern München-spilleren, hvem han hælder til.

Efter en imponerende sæson har Jérôme været med til at sætte Barcelona til vægs i Champions League samt løfte Bundeliga-trofæet - og går tingene tyskernes vej i CL og den tyske pokalfinale, kan Boateng således være med til at vinde The Treble i denne sæson.

Det vil formentlig være højdepunktet i Jérômes karriere, men indtil da kan du høre hvad der har været højdepunktet indtil nu. Alt dette samt meget mere kan du se i interviewet herover.

Vil du se hvordan selve FC247-event foregik, kan du gøre det i videoen herunder. Husk at du kan aktivere danske undertekster!

Hvad synes du om Jérôme Boateng og Bayerns præstationer i denne sæson - og er du fan af den yngste Boateng-bror? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.