Det er blevet tid til en omgang støvlespots og for at starte ugen optimalt kigger vi også tilbage på sidste uges Champions League-kampe. Vi ser også på, hvad de mange mål har gjort for vores Top 5 over mest scorende støvler i turneringen. Det krydrer vi naturligvis med blackouts, gamle klassikere og andet lækkert, vi har spottet weekenden over.

I den forgangne uge fik vi slået fast hvilke to hold, der skal op imod hinanden i Champions League-finalen. Det bliver en ren tysk finale, hvor Bayern München og Borussia Dortmund møder hinanden efter at have slået henholdsvis FC Barcelona og Real Madrid ud. Det gjorde de i nogle ganske målrige opgør, der har gjort et og andet ved vores Top 5, som du kan se i opdateret version herover.

Thomas Müller (Bayern München) - Adidas Predator LZ Gul/Lilla/Sort Det var svært at sætte en finger på tyskernes præstation mod FC Barcelona, da de skrev catalanerne ind i historiebøgerne på den dårlige måde. Aldrig før har et hold tabt så stort sammenlagt i en Champions League-semifinale, som det var tilfældet her. 7-0 endte det med og tre af de mål tegnede Thomas Müller sig for i hans Adidas Predator LZ Gul/Lilla/Sort.

Arjen Robben (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Den hollandske winger var også ualmindeligt hård mod FC Barcelona over de to kampe, hvor han således også fik sat to mål ind i sine Adidas F50 Adizero. Netop Robben rygtes væk fra Bayern München, da han eftersigende ikke passer ind i Pep Guardiolas system, men skulle han være på vej væk, får han næppe svært ved at finde en ny arbejdsgiver.

Sergio Ramos (Real Madrid) - Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid I den anden semifinale var madrilenerne også på en meget svær opgave, da de skulle vende 4-1 på hjemmebane. Det er nok fair at sige, at de havde chancerne til at vinde de fornødne 3-0, men ind ville bolden ikke. Sent i kampen trådte anfører Sergio Ramos dog i karakter og bankede den ind til 1-0 i sine Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid.

Karim Benzema (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort Til sæsonens vel nok vigtigste kamp hører sig naturligvis et par støvler, man kan stole på og netop dette havde Karim Benzema valgt. Sidste generation af Adidas F50 Adizero i Hvid/Lime/Sort fandt vej til hans fødder og med dem på fandt hans også vej til netmaskerne. 2-0 var dog ikke nok for Real Madrid, der for andet år i træk må tage til takke med en plads i semifinalen.

Adlene Guedioura (Nottingham Forest) - Adidas F50 Adizero Messi Når Adidas designer støvler specifikt til én spiller, så forestiller de sig nok, at han bliver den eneste, der kommer til at spille i dem. Den besked er imidlertid ikke nået frem til Nottingham Forests Adlene Guedioura, der i kampen mod Leicester City var trukket i et par Adidas F50 Adizero Messi.

Hugo Rodallega (Fulham) - Nike Mercurial Vapor IX CR7 Vi har altid et øje fast plantet på Fulhams stærke angriber, da han er blevet kendt for at sporte nogle særdeles unikke støvler fra tid til anden. Ofte har det være NikeID-støvler, men denne gang er Hugo Rodallega faldet for designet på Nike Mercurial Vapor IX CR7, som han luftede mod Reading.

Daniel Sturridge (Liverpool) - Nike Blackout Prototype På Melwood Park fortsætter den engelske angriber med at træne i en blackoutet Nike Prototype, der ikke ligner noget, vi har set før fra de amerikanske giganter. Vi har tidligere set både Rooney og Welbeck træne i samme støvle og det gør blot, at vi glæder os endnu mere til at se hvad Nike har i ærmet til os.

Thomas Ince (Blackpool) - Blackout Prototype I The Championship tabte vi næsten kæben, da vi fangede det unge stortalent, Thomas Ince, i et par meget interessante blackouts. Han har tidligere spillet i Adidas, men det ligner bestemt ikke tyskernes værk. Derimod aner vi en række kontrolelementer på støvlerne og bider også mærke i de interessante huller i pløsen, der unægteligt minder om hullerne i pløsen på Warrior Sports Skreamer. Er Ince i gang med et mærkeskift? Hvad tror du, det er - og har Warrior Sports nyt på vej til os?

Arturo Vidal (Juventus) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Nu er 'Den Gamle Dame' officielt italienske mestre for 29. gang og det kan de takke Arturo Vidal for, der bragte dem på sejrskurs mod Palermo i weekenden. Det gjorde han i sine Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul og fejrede efterfølgende 'Scudettoen' ved at markere, at man i Juventus holder fast i at have vundet den 31 gange.

Clayton Donaldson (Brentford) - Nike Mercurial Vapor II Rød/Sølv Når man spotter sådan en støvle, er det svært ikke at blive lidt mør i knæene. Clayton Donaldson er en heldig mand, der har formået at holde fast i et par legendariske Nike Mercurial Vapor II Rød/Sølv, som rigtig mange sikkert vil huske tilbage på med et smil på læben. Hvilken generation fra Mercurial-kollektionen er din favorit?

Per Mertesacker (Arsenal) - Un-released Adidas-støvle Det lader så sandelig til, at Adidas har noget i ærmet til os, som vi meget snart bliver klogere på. For nyligt delte Michel Bastos et par identiske støvler på sin Instagram og siden da har Julian Draxler træner i støvlen. Nu gør Per Mertesacker det samme og træner således også i den lysegrønne støvle; hvad tror du det er?

Miroslav Klose (Lazio) - Nike Tiempo Legend IV Elite ACC Rød/Hvid Den tyske angriber kan endnu; i weekenden tegnede han sig for intet mindre end fem mål i sine Nike Tiempo Legend IV. Dog var det værd at bemærke, at Klose har fået fingrene i et par med carbon-ydersål, der var varemærket for Nikes Elite-kollektion, der ikke længere produceres. Det samme gør i øvrigt Andrea Pirlo fra Juventus.

Lukas Podolski (Arsenal) - miAdidas F50 Adizero Hvid/Pink For et par uger siden så vi Podolski træne i støvlerne, men siden da har de været gemt væk. I weekenden fik de omsider debut i kamp og hans miAdidas F50 Adizero ser godt nok skarpe ud. Det ligner næsten en whiteoutet støvle, men tyskeren har alligevel krydret den med en lille smule pink, der så sandelig også klæder den.

Sergio Agüero (Manchester City) - Puma Evospeed 1.2 CAMO Puma er så småt ved at være klar til at løfte sløret for den næste generation af deres Evospeed-kollektion, men indtil da teaser de med den meget iøjnefaldende Evospeed 1.2 Camo i pink og lyserøde nuancer. Både Falcao og Agüero spillede i støvlen i denne weekend og det så sandelig en støvle, der tager sig skarpt ud på grønsværen.

Vi nåede vidt omkring i denne uge, hvor vi fik støvlespots for enhver smag. Gamle Mercurial-støvler, blackouts, prototyper og camouflerede støvler - hvilken spot synes du, var det bedste? Del din kommentar i boksen herunder.