Vinderen af Brugernes WebTV for april måned fundet. Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af april måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Daniel Kristoffersen, der sparkede sig hele vejen til tops, da han bragede det ene flotte frispark efter det andet op i krogen. Der var faktisk så mange gode spark, at vi havde svært ved at udvælge vores favorit, men her kan du måske komme os til undsætning? Lad os høre hvilket spark du synes, er bedst i kommentarsporet under nyheden.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Daniel et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af maj måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af juni – hvem ved?

Frispark, frispark, frispark. Det har Daniel fuldstændig styr på, hvis du spørger os og tror du os ikke, kan du se eller gense hans video lige herover. Hvad siger du til hans knuckleballs? Kan du måske endda gøre det bedre? Lad os høre hvad du synes i boksen lige herunder.