Nike klar med en Mercurial Vapor X CR7 'Savage Beauty' farvevariant

26.10.2015

Skrevet af Mathias

Cristiano Ronaldo er intet mindre end et naturligt fænomen. Hans vilje og drive til at blive den bedste er fuldstændig uden sidestykke og det fejrer Nike i dag med hans nye Mercurial farvevariant. CR7 kommer selv til at bruge Superfly modellen, men hvis du, ligesom mig, bedst kan lide Vapor, så har Nike også den smukke farvevariant til dig. Her er Nike Mercurial Vapor X CR7 ‘Savage Beauty’:

Cristiano Ronaldo fortsætter med at smadre rekorder og har allerede sikret sig sit navn i historiebøgerne. Nu kigger Nike tilbage på den portugisiske superstjernes egen historie med syv kapitler, som hver især vil blive ledsaget af en støvle, og hvis den her første model er en indikation af hvad vi har i vente, så ser tingene rigtig godt ud.

Ronaldo er uden tvivl et fodboldikon, men det er han kun blevet på grund af sin ubøjelige vilje og brændende dedikation til at være den bedste. Den drive er hvad der fik ham til at flytte fra Madeira og blive den han er i dag. Kommer du til at fejre det første kapitel i hans vil med ‘Savage Beauty’ farvevarianten?

ALT_TAG