Gå ikke glip af vores sommerudsalg! ☀️😎 Køb nu
Populære Kategorier
  Produkter

   Vi søger fuldtidsmedarbejdere til lageret

   10.07.2018

   Skrevet af Zlatko Popovic

   Unisport er den ledende online fodbold retailer i Norden og en global mediedestination for fodbold relateret indhold. Vi tror på at skabe forbindelse og engagere os med fodboldinteresserede unge, samt yde en strømlinet online og offline købsoplevelse. Premium på alle områder.

   Vi har været forelsket i spillet siden 1995. Dengang blev Unisport grundlagt i en lille Københavnerlejlighed. I 2002 lancerede vi vores første webshop som servicerede fodboldspillere og fans med det bedste fodboldgear, over hele Danmark. Siden da har vi haft succes med at lancere lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig samt givet fodboldfans fra hele verden mulighed for at købe via vores internationale engelsksprogede webshop. Og det er kun begyndelsen.

   Jobbeskrivelse

   I din rolle som lagermedarbejder hos Unisport kommer du til at arbejde sammen med andre fodboldpassionerede folk, som hverdag er med til at gøre en forskel for vores kunder. Du skal kunne trives i en travl hverdag, hvor deadlines altid er stramme. Tonen er uformel og hyggelig samtidig med vi godt ved hvornår vi har travlt og hvornår der er plads til sjov.

   Dine arbejdsopgaver kan være følgende:

   - Afsendelse af ordre
   - Pluk af varer
   - Tryk af fodboldtrøjer
   - Tryk af fodboldstøvler
   - Klargøring og forberedelse af tryk
   - Andre ad hoc opgaver på lageret

   Profil

   - Minimum 18 år
   - Du skal brænde for at gøre en forskel
   - Være stabil og mødepligtig
   - Skal kunne arbejde selvstændigt, men stadig fungere i et team
   - Skal kunne kommunikere flydende på dansk i skrift og tale
   - Basale engelskkundskaber til intern kommunikation i firmaet

   Hvad vi tilbyder

   Hos Unisport får du muligheden for at arbejde sammen med andre fodboldpassionerede kollegaer som også brænder for at gøre en forskel for vores kunder. En ung virksomhed hvor kulturen emmer af fodbold og passion for at udbrede vores kærlighed til fodbolden. Stillingen er på fuldtid (37,5 timer om ugen) og du vil have opstart på vores lager på Bådehavnsgade 38 i Københavns Sydhavn, inden lageret flytter til Albertslund pr. primo september.

   Ansøgning

   Søg denne stilling ved at sende dit CV og følgebrev til job@unisport.dk snarest muligt. Skriv venligst ”Lager Fuldtid” i Emnefeltet. Hvis du har nogle spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Fogh, Koordinater. Vi glæder os til din ansøgning!