Vi er igen i år med i opløbet til at vinde E-Handelsprisen som "Brugernes Favorit" og skulle det lykkes os, så ville det være tredje år i træk, der på fodboldsprog kendetegnes som et hattrick. Vi er dog ikke helt i mål endnu og har derfor brug for din hjælp, hvis vi skal vinde. Derfor vil Jakob og Joltter, begge på dansk, gerne bede om din stemme.

Du kender måske Joltter fra Youtube, hvor han kan trylle med en fodbold; sparke den drilsk op i krogen og lave elegante jongleringer. Han er rykket til Danmark og er nu en del af Unisport-teamet. Han har allerede lært, hvad E-Handelsprisen for "Brugernes Favorit" betyder for os og derfor har Jakob givet ham lidt danskundervisning, så han selv kan bede dig om din stemme.

ALT_TAG

Da vi vandt prisen seneste år, gav det os undskyldning for at sprøjte champagne på Jakob og det vil vi enormt gerne gøre igen. Samme behandling lover vi, at Joltter også skal få og det skal vi nok få fanget på film. Du kan stemme på os til "Brugernes Favorit" gennem linket lige her, men du kan også blot trykke på billedet lige herover.

Vi ville sætte stor pris på det, hvis du ville tage dig et par sekunder til at stemme på os, hvis du mener, vi har gjort os fortjent til det. Skulle det lykkes os at vinde prisen for 3. år i træk, kunne det godt tænkes, at vi kom i et rigtig godt fejringshumør. Har du stemt på os?

E-handelspris