I midtugen var der en buzz omkring den lille flod Panke i Wedding-bydel i Berlin. Årsagen? Tre lokale helte vendte hjem til den bane, hvor de lærte at spille fodbold som små - Nike inviterede Boateng-brødrene tilbage til Die Panke for at se deres #myground.

Det var første gang i mange år, at Boateng-brødrene - storebror George samt Kevin-Prince og Jerome - var samlet i deres gamle nabolag, hvor de lærte at spille fodbold på den lokale Panke-bane.

Her brugte de stort set al deres vågne tid, og især Kevin-Prince og Jerome lærte at spille på den hårde måde; faldt man og slog sig, var det op igen og spille videre.

“Panke havde en stor indflydelse på vores spil, og vi lærte at spille videre, selv om blodet løb os ned ad knæene. Vi brugte al vores tid herovre, og det har helt sikkert gjort os til bedre fodboldspillere,” sagde Kevin-Prince.

Brødrenes ankomst bredte sig hurtigt som en steppebrand, og pludselig dukkede hundredevis af Boateng-fans op omkring den lille asfaltbane med målstolper af træ. Kun Kevin-Prince og Jerome blev professionelle, men George var limen, der holdt brødrene sammen og introducerede de to yngste Boatengs til fodbolden på The Panke. Alle tre foldede sig dog ud og spillede en omgang bold i Nikes FC247-kollektion med Lunargato II og Elastico Finale II på fødderne.

For at markere Boateng-brødrenes tilbagevenden til Berlin og The Panke havde Nike opsat et event-område, hvor de tre brødre fik lov at dekorere hver deres rum, der fortæller mere om dem som personer. Her kan man bl.a. lære, at Jerome elsker sneakers, Kevin-Prince går meget op i sit hår, samt at George er vild med musik.

Vi var med under hele eventet, og fik lov til at tale mere med alle brøderene samt få et eksklusivt interview med Jerome Boateng - ikke mange timer efter, at han havde været med til spille semifinale i Champions League - og vi tager dig naturligvis med bag kulisserne.

Hvad er din #myground? Del meget gerne med os, hvor du spiller fodbold når det ikke lige er på 11-mands banen. Hold også øje med siden, når vi meget snart kan vise endnu mere fra eventet i hjertet af Berlin.

E-handelspris