Weekendens støvlespots: Christoph Kramer tager adidas revolutionen til et helt nyt niveau

26.10.2015

Skrevet af Mathias

Endnu en travl fodboldweekend er slut, hvor vi blev givet tonsvis af mål! Der var også nogle rimelig sjove spots der fangede vores opmærksomhed og vi har samlet de allerbedste lige her. Læs med:

Christoph Kramer (Bayern Leverkusen) - adidas Ace15 og adidas X15 (Samtidig?)

Ehh, hvad sker lige her? Christoph Kramer synes åbenbart han er en blanding af både kontrol og kaos, så han er hoppet i både X15 og Ace15 samtidig. Han skiftede i halvlegen til kun at have Ace15, men det er stadig et rimelig usædvanligt valg.

Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) - Nike Mercurial Superfly IV Electro Flare

Alle har haft travlt med hvor dødbringende Lewandowski har været, at man næsten har glemt Pierre-Emerick Aubameyang. Han har scoret 20 mål indtil videre og fik sit andet hattrick på under en uge i weekenden. Hans vilde form er kommet fra hans Nike Hypervenom Phantom II støvler, men nu ser det ud til han vil sparke tingene nogle gear op og er skiftet til Mercurial Superfly. Modigt valg, nu når det er gået så godt i de andre støvler.

Isco (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor X Electro Flare

En anden spiller der lavede samme stunt er Isco, som også rykkede fra Hypervenom til Mercurial. Han kunne altid bedst lide Phinish, så det giver god mening at han holder fast i den uden Dynamic Fit Collar, hvilket i Mercurial støvlens tilfælde er Vapor.

Harry Kane (Tottenham Hotspur) - Nike Hypervenom Phinish

Selvom de to førnævnte ser ud til at være på vej væk fra Hypervenom, så kan man ikke tage fra støvlen at den bomber mål ind for tiden. Denne weekend var det Big Daddy Kane som havde god grund til at lave Alan Shearer fejringen, da han lavede hattrick. Han ser ud til at være over sin måltørke tidligere på sæsonen nu.

Paul Pogba (Juventus) - Nike Magista Obra NikeID

En af vores yndlingsspillere i verden, simpelthen fordi han er en kæmpe støvleentusiast ligesom os. Han spillede i sin seneste NikeID opfindelse i weekenden, men det var faktisk noget andet der fangede folks opmærksomhed. På hans trøje havde han skrevet hvad der umiddelbart lignede ‘+5’ ved siden af hans rygnummer og så begyndte rygterne ellers. Det viste sig dog at det bare var Pogba der havde rigtig dårlig håndskrift og faktisk stod der ‘75’, hvilket var en hyldest og fejring af Pelé, som fyldte 75 år i fredags. Custom støvler, custom trøjer, Pogba kører fuldstændig sit eget show.

Gianluigi Donnarumma (AC Milan) - PUMA evoSPEED 1.4

Apropo bemærkelsesværdige rygnummere, så ud af ingenting kom Gianluigi Donnarumma. Det virker utroligt, men den er god nok, han er fra nioghalvfems. Den 16årige spillede sin første kamp for AC Milan denne weekend og klarede det efter sigende ikke helt skidt. Et spændende talent og man kunne forestille sig der er noget hype omkring en, hvis man er en ung italiensk målmand der hedder Gianluigi.

Nogle gik væk fra Hypervenom og valgte Mercurial, andre blev i dem og bombede mål ind. Det fedeste spot denne uge er uden tvivl Christoph Kramer - to forskellige støvler på samtidig. Måske Isco og Aubameyang skulle gøre det samme med Hypervenom og Mercurial?