Det er blevet tid til en ny portion dugfriske støvlespots fra weekendens kampe og vi kan lige så godt afsløre, at der har været masser at tage af. Der har været blandede støvler, custom farvevarianter, spændende snørrebånd og Trusox. Vi har samlet de bedste af de bedste i skrivelsen lige her og skulle vi alligevel have overset noget, så lad os endelig høre det.

Karim Benzema (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero Hvid/Lime/Sort Den franske spids har ry for at være slem til at skifte sine støvler ud og det levede han atter op til i weekenden. Til trods for at have optrådt i den nye generation af Adidas F50 Adizero i Blå/Lilla/Hvid er han nu tilbage i sine trofaste F50 Adizero i Hvid/Lime/Sort.

Ricardo Vaz Te (West Ham) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort & Sort/Sølv/Gul Den portugisiske winger står for ét af weekendens mest opsigtsvækkende støvlespots, da han spillede i to forskellige støvler. Den ene var den nye Adidas F50 Adizero, hvor den anden var den forrige generation af letvægteren i Sort/Sølv/Gul. Vaz Te skriver sig derfor på listen sammen med bl.a. Assou-Ekotto over spillere, der har spillet forskellige støvler på fødderne.

Arturo Vidal (Juventus) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Ligesom Mesut Özil har den chilenske midtbanespiller, Arturo Vidal, endnu ikke set sit snit til at skifte sine betroede Vapor VIII Turkis/Orange ud til fordel for den nye Vapor IX. Hvad end det skyldes kontraktproblemer med Nike, eller om der er tale om en smule over tro, er ikke til at sige, men vi holder i alle fald ekstra øje med Vidal fremover.

Chico Flores (Swansea) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Custom Hvid/Grøn Det er et meget begrænset fåtal af professionelle fodboldspillere, der til daglig spiller i fodboldstøvler, de selv har designet. Iblandt dem er nu spanske Chico Flores fra Swansea, der brugte weekendens kamp til at vise et par knivskarpe NikeID Vapor IX frem i en elegant Hvid/Grøn farvevariant, som han sandsynligvis selv står bag.

Alessandro Diamanti (Bologna) - Puma Evospeed 1 Grøn/Blå/Hvid Den offensive midtbanespiller er blandt andet kendt for at sætte det afgørende straffespark ind bag Joe Hart, da Italien spillede sig i finalen ved sommerens EM. Nu har han dog fundet vej til vores støvlespots på grund af sine 'pimpede' Puma Evospeed 1 Grøn/Blå/Hvid, der er blevet udsmykkede med et sæt orange snørrebånd.

Edgar Davids (Barnet) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 Ja, han kan endnu, og i disse dage optræder han som spillende manager for engelske Barnet. Da karrieren var på sit højeste spillede Davids i Nikes T90-kollektion og han holder sig da også til de amerikanske sportsgiganter. Valget er dog faldet på Cristiano Ronaldos signaturfarve af Vapor VIII, der bestemt også er en lækker støvle. Stilet fra manden med orange briller.

Gareth Bale (Tottenham) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Waliseren var tilbage fra skade og var atter at finde i Spurs' startopstilling, da de hjemme tog imod Manchester City. Til trods for at City kom foran, fik Tottenham vendt opgøret og vandt 3-1, hvor den sidste kasse blev sat ind af Gareth Bale i hans Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid og dertilhørende Trusox. Sejren betyder i øvrigt også, at Manchester United kan sikre sig mesterskabet med en sejr i aftenens kamp mod Aston Villa.

Juan Jesus (Inter Milan) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Blå Custom I stil med den tidligere nævnte Chico Flores har Juan Jesus selv været kreativ og designet sig et par eksklusive fodboldstøvler. Helt kreativ har han dog ikke været, da hans Nike Tiempo Legend IV Hvid/Blå minder usandsynligt meget om én af de første officielle farvevarianter, støvlen blev lanceret i.

Kevin Kuranyi (Dynamo Moskva) - miAdidas F50 Adizero Hvid/Blå Den tidligere Schalke 04-angriber er rykket til russisk fodbold og her holder han fortsat fast i sit karakteristiske skæg. Hans støvler har han imidlertid udskiftet med et par, han selv har designet og her må vi sige, at han har gjort det ganske godt. Et par miAdidas F50 Adizero i Hvid/Blå er det blevet til og de matcher jo Dynamo Moskvas sæt ganske godt.

John Obi Mikel (Chelsea) - Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort På den centrale midtbane har nigerianeren tidligere foretrukket Nikes Total90-kollektion, som han har været tro mod i mange år. Nu har han imidlertid fået øjnene op for CTR360 Maestri III, der henvender sig til den kontrollerende midtbanespiller. I arvefjende-opgøret mod Liverpool spillede han således i den nyeste farvevariant i Grøn/Sort.

Paul Pogba (Juventus) - Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort Han er af træner Antonio Conte blevet meldt op til, at kunne blive én af verdens bedste fodboldspiller. Det store talent har dog ikke været nok til at give ham en personlig støvlekontrakt endnu, da han forsætter med at veksle mellem Adidas Predator LZ og Nike CTR360 Maestri III. I weekenden var valget faldet på sidstnævnte i den Grønne/Sorte farvevariant.

Spots var der nok af og i dag fyldte især specialdesignede støvler meget. Vi vil rigtig gerne høre, om du har spottet noget, som vi har overset. Hvad synes du ellers om weekendens støvlespots? Smid en kommentar i boksen herunder.

E-handelspris