Vi ser den på flere og flere af Nikes offensive profiler - den interessante, blackoutede model, som seneste Danny Welbeck testede. Nu er turen så kommet til Daniel Sturridge og Wayne Rooney, der til seneste træninger i deres klubber var hoppet ud af deres T90 Laser IV og i den mystiske blackout. Vi ser lidt nærmere på støvlen her.

Det er den tid på året, hvor støvlespottere har en fest - mange af de store mærker tester nemlig deres kommende modeller på deres største spillere, og derfor kan man allerede nu få et interessant smugkig på fremtidens modeller.

Med Nikes seneste blackout på fødderne af Danny Welbeck blev der for alvor sat gang i snakken om støvlen, som vi tidligere har set både Neymar og Inter-spilleren Mateo Kovacic teste. Det forventes, at Nike vil sætte fokus på angribere, og her er det interessant at netop Sturridge og Rooney tester modellen, da de ellers normalt spiller i T90 Laser IV.

Skulle der være en ny silo på vej, ser det unægteligt spændende ud. Støvlerne er lavet med en golf-bold lignende overdel, som godt kunne minde om en ekstrem udgave af det, vi ser på en Vapor IX. Samtidig ser det ud til at der sidder et stort Nike-logo både på snuden og hælen af støvlen.

Overdelen ser smidig og tynd ud, og er dækket med en masse små udhulinger, der går hele vejen rundt om støvlen. Samtidig kan vi på Sturridge-billederne se, at den nye model angiveligt vil have runde knopper. Et interessant valg, hvis det ender sådan.

Det er dog ikke kun Daniel Sturridge og Wayne Rooney, der har været i modellen denne uge - Neymar er endnu engang hoppet i den til træning, og rygterne går meget stærkt på, at han bliver det nye ansigt for støvlen.

Hverken Wayne Rooney eller Daniel Sturridge er uden tvivl ikke den sidste til at teste Nikes nyeste blackout-støvle, og det bliver spændende at se hvornår der kommet mere nyt. Indtil da vil vi meget gerne høre dine tanker om Sturridge og Rooneys støvle. Ser den spændende ud, og hvem tror du kommer til at spille med den?

E-handelspris