Ny Nike Mercurial Vapor Meu Jogo | Det er Neymars vej mod toppen

02.07.2018

Skrevet af William

Neymar Jr. er et perfekt eksempel på en spiller, der gør tingene på din egen måde. Neymar gør tingene på sin egen måde. Den nye Vapor Meu Jogo hylder Neymars rejse fra talent til international stjerne.

Hvis man skal vælge én spiller, der har taget rejsen fra talent til verdensstjerne, så er Neymar en af de første, man tænker på. Den nye Mercurial Vapor Meu Jogo fra Nike hylder Neymars rejse fra de unge dage i Santos og til hans nuværende status som internationalt ikon og leder på det brasilianske landshold. Han er kommet dertil ved at spille på sin helt egen måde.

Som ung spiller viste Neymar tidligt prøver på den elegante boldkontrol, han er kendt for i dag. I 2009 fik han sin seniordebut for Santos FC, hvor han vandt titlen som ligaens bedste unge spiller. I 2010 vandt han både liga- og pokaltitlen. Men selvom han allerede var en stjerne dengang, så blev han ikke udtaget til VM i 2010. Derefter blev han en del af det brasilianske landshold, der vandt sølvmedaljer ved OL i London.

Fortsættes nedenfor.

Resten er historie. Neymar skiftede til Barcelona i 2013 og vandt flere mesterskaber og en Champions League-titel. I samme periode var han den store stjerne, da Brasilien skulle forsøge at vinde VM på hjemmebane i 2014, hvor han scorede fire mål i fem kampe. Desværre lykkedes det ikke at vinde titlen i det fodboldgale land. Neymar kom dog stærkt tilbage, hvor han var anfører for holdet der vandt guld til OL i 2016. Her scorede han selvfølgelig på det afgørende spark i straffekonkurrencen. Nu er Neymar klar ved VM i Rusland!

Den nye Nike Mercurial Vapor Meu Jogo har fokus på Neymars udvikling, og Nike har taget alle aspekter med i udviklingen af designet. Meu Jogo kommer i en lækker gul farve med hvide striber på hælen og sålen. Striberne symboliserer hans tid i Santos, hvor rejsen startede. Den gule farve er en hyldest til hans præstationer på landsholdet og skal vise hans udvikling fra talent til stjerne. Neymar spiller på sin egen måde, og det vil han gøre fremover i sine nye Meu Jogo! Køb dit par af Meu Jogo hos Unisport fra 3. juli.