Tyske Adidas hører til blandt sportsbranchens ældste og mest historiske producenter og igennem årene har de leveret den ene klassiker efter den anden. Nu introducerer de den nye hjemmeside The Adidas Archives, hvor du kan gå på opdagelse i deres imponerende arkiver, der dækker alt fra fodboldstøvler, til trøjer og fodbolde.

Adidas er et verdensomspændende brand, der siden sen grundlæggelse i 1924 har produceret sportsudstyr til nogle af de største stjerner overhovedet. Mærket med de tre striber står bag legendariske fodboldstøvler som Copa Mundial og Predator-kollektionen og nu hvor Adidas har samlet dem allesammen i deres arkiver, kan du gå opdagelse og tage et nærmere kig på dine favorit.

Du kan besøge The Adidas Archives lige her.

Du kan klikke, vende, dreje og forstørre stort set alt på den innovative hjemmeside, der oprigtigt giver dig fornemmelsen af, at du vandrer rundt i Adidas' hemmelige arkiver. Du kan helt sikkert finde noget, der fanger din interesse. Det kunne eksempelvis være denne Adidas Chile Durlast-fodbold, som du kan se herover. Den blev brugt til VM i 1974 i Vesttyskland, hvor værtsnationen nappede deres andet VM-trofæ historien.

Du kan også bladre dig igennem det fænomenale katalog af legendariske Predator-støvler, hvor nogle til og med er signerede af spillere som Xavi, Gerrard, Zidane og Huntelaar. Det kan være, at du savner et gensyn med den ikoniske Adidas Predator Accelerator eller den endnu ældre Predator Traction fra 1997? I så fald kan du godt glæde dig, for de er der allesammen, det er bare om klikke sig ind på siden lige her.

Vidste du, at støvlen herover, Adidas Achilles, er designet til den tyske fodboldspiller Uwe Seeler? Den lavede Adi Dassler til ham, da han blev skadet i akillessenen og netop den støvle gjorde, at han gjorde comeback tidligere end forventet. Vidste du derudover, at Adidas engang stod for trøjerne til det amerikanske landshold? Nej? Så kan du se, hvordan de plejede at se ud herover.

Du kan gå på udforskning i Adidas' enormt omfattende arkiver lige her, hvor det er værd at pointere, at de ikke blot dækker over fodbold, men også alt andet, som mærket står for.

Der går hurtigt et par timer, når man navigerer rundt på den intuitive og sjove side, hvor der også gemmer sig videoer med ikoner som Zinedine Zidane og Stan Smith. Hvad synes du om The Adidas Archives? Har du selv været forbi og kigge lidt rundt? Del din mening i kommentarboksen herunder.

E-handelspris