Den netop overståede fodboldweekend bød på fodbold i alle afskygninger og i dag har vi spots fra Premier League, FA Cup'en, Serie A og La Liga. Her var der både et par interessante støvleskift, pudsige blackouts, custom støvler og et par debutstøvler, der måtte inkluderes i dagens skrivelse, som du kan læse herunder.

David Forde (Milwall) - Umbro Stealth Pro II Sort/Orange Blackout På mirakuløs vis fik Championship-klubben tilspillet sig en semifinale-plads i den engelske FA Cup. Milwall kunne dog ikke finde vej til finalen, da Wigan blev endestation på baggrund af en 2-0-sejr. Her måtte David Forde altså af to omgange fiske bolden ud af eget net og han havde et par ret interessante støvler på. Det var et par blackoutede Umbro Stealth Pro II Sort/Orange, som vi sjældnere og sjældnere ser.

Craig Bellamy (Cardiff) - Warrior Skreamer Pro K-Lite Blackout I forrige uge havde vi waliseren med, da han spillede i et par blackoutede støvler, der bestemt ikke lignede noget, vi før havde set fra Warrior. Oprindeligt mistænkte vi, at han testede nyt fra amerikanerne, men nu hvor han spiller i en blackoutet model af deres Skreamer Pro K-Lite, fristes vi til at tro, at der er kurrer på tråden mellem de to parter.

David Vaughan (Sunderland) - Puma King Top DI Hvid/Rød/Blå The Black Cats fyrede for nyligt Martin O'Neill som manager og ansatte i stedet den karismatiske italiener, Paolo Di Canio. Søndag stod han foran sit første 'Tyne and Wear-derby' mod Newcastle og så endda på udebane, hvor Sunderland ikke havde vundet siden år 2000. Det blev der lavet om på med en syngende 3-0-lussing hvor især Vaughans mål i hans Puma King Top DI vil blive husket med et ekstra stort smil på læben.

Sergio Agüero (Manchester City) - Puma Evospeed 1 Rød/Hvid/Blå Sådan har mange nok savnet den lille argentiner; skadesfri og i fantastisk målform. Citys angribere har ikke ligefrem banket målene ind i denne sæson, men det ser ud til at ændre sig nu, hvor Sergio Agüero er kommet ind i en god stime. Han scorede de lyseblås andet mål i FA Cup-semifinalen mod Chelsea med hovedet, men vi havde nu mere øje for hans Puma Evospeed 1 Rød/Hvid/Blå.

Daniel Sturridge (Liverpool) - Nike T90 Laser IV ACC Mango/Sort Langt om længe blev det tid for The Reds' nyindkøb at skifte sine T90 Laser IV Clash ud med en ny farvevariant. Valget faldt på den nye Laser IV Mango/Sort og selvom hans nye støvler står skarpt til Liverpool-sættet, så bed vi særligt mærke i hans strømper. Sturridge har nemlig trukket et par røde Trusox på fødderne, som også Gerrard og Suarez har gjort det. Og nå ja, så sidder hans benskinne da lidt spøjst...

Robin van Persie (Manchester United) - Adidas Predator Adipower Slime/Blå De Røde Djævle fik revancheret sidste uges derby-nederlag med en sejr over nedrykningstruede Stoke. I sidstnævnte kamp fik Uniteds hollandske angriber endelig gjort en ende på sin måltørke, da han sikkert omsatte et straffespark i sine Adidas Predator Adipower. Vi var vilde med hans fejring, som blev klaret med et bjørnekram til manager Sir Alex Ferguson.

Javier Paredes (Real Zaragoza) - Under Armour 10K Force Pro II Sølv/Lime I spanske La Liga fik vi syn for et par støvler, som vi ikke får set alt for ofte. Et par Under Armour 10K Force Pro II, som Jakob var meget positiv overfor, men som ikke har så mange professionelle atleter til at bakke den op. Én af de få, der dog har fået øjnene op for den, er Zaragozas Javier Paredes, der spillede i den i weekendens nederlag til FC Barcelona.

Kevin-Prince Boateng (AC Milan) - Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort Vi er lidt usikre på, om frisuren klæder Boateng, men til gengæld er vi noget mere sikre i vores sag, når det kommer til hans støvlevalg. Den tidligere Tiempo- og Mercurial-spiller var i weekendens kamp mod Napoli iklædt et par Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort, som vi mener, passer perfekt til playmakeren. Er du enig?

Matthieu Valbuena (Marseille) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Custom Den lille franskmand er kendt for sine virkelig rappe fødder, som slår sine folder i den franske Ligue 1. Han er for øvrigt fast mand i Nikes Mercurial-kollektion og det har han været i et godt stykke tid, hvorfor han sikkert kan få opfyldt en del ønsker hos amerikanerne. Det bekræftes i hans custom Vapor IX, der har et helt almindeligt SG-knopsystem med 6 knopper og ikke et SG Pro-knopsystem, der er det almindelige alternativ.

Pierre-Emile Højbjerg (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Vi runder af med en dansk sensation i skikkelse af den blot 17-årige Pierre-Emil, der i weekenden fik sin førsteholdsdebut for Bayern München. Det gjorde han i et par Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid og de støvler kommer han nok til at beholde, da hans debut var med til at skrive ham ind i de tyske mestres historiebøger, som den yngste spiller nogensinde. Sådan, Pierre-Emile!

Dagen i dag markerer en fodboldtragedie; i dag er det 24 år siden Hillsborough-ulykken, hvor 96 fodboldfans mistede livet. Vi sender hermed en tanke ud til de pårørende familier. Men nu vil vi imidlertid gerne høre, hvad du mener om denne uges støvlespots? Var der noget, der fangede din opmærksomhed? Del din mening i kommentarfeltet herunder.

E-handelspris