Nye støvler til den fødte leder | Læs mere om de nye Chapter 6 Edição Especial

25.06.2018

Skrevet af Zlatko

Cristiano Ronaldo har bevist, at han er en dominerende faktor til VM. Han har vist vejen med sit hattrick mod Spanien, og hans uhyre vigtige mål mod Marokko. Portugal er videre til knockout-kampene efter Ronaldos indsats i gruppen, hvilket naturligvis fejres med en ny støvle til hovedpersonen selv.

For at fejre Ronaldos første skridt mod VM-trofæet, har Nike lavet denne Limited Edition Superfly-støvle til Ronaldo. Ronaldo anses stadig for at være den fødte leder hos Portugal, og derfor er støvlerne også baseret på den forrige Chapter 6: Born Leader-design.

Superfly-fodboldstøvlen er lavet i den samme farve, hvor den eneste ændring er den hvide Dynamic Fit collar og det strikket materiale på vristen. Det grafiske print og søfartshistorien er stadig inkorporeret i designet, hvilket gør at historien omkring Ronaldos nye kapitel, som den portugisiske leder stadig er tilstede.

Farveopdateringen på vristen og Dynamic Fit collaren er lige som det skal være, og dette giver den nye Limited Edition Superfly-støvle et mere komplet look. Kombinationen af denne støvle og Portugals Udebanetrøje kommer til at se virkelig godt ud sammen på banen. Superfly-støvlen bliver limiteret, og der vil kun blive produceret 154 par på verdensplan. Nu tænker du “hvorfor kun 154 par?” Det er fordi, at Ronaldo har spillet 154 kampe for Portugal, og er den mest scorende Europæiske fodboldspiller i historien. Interesseret i at købe dit eget par? Så hold øje med Unisport i løbet af de næste par dage!

Deltag i vores raffle lige her. Du skal være hurtig for, den lukker d. 4. juli kl. 12:00