Tirsdag og onsdag i denne uge blev første kvartfinaler i Champions League spillet og her var der både målrige og målløse kampe. Vi har naturligvis haft øjne på stilke og har spottet én støvler eller to fra midtugens kampe. Derudover har vi også opdateret vores top 5 over de mest scorende støvler i turneringen. Alt det og lidt til kan du se herunder.

Vi blev belønnet med fire kampe fra allerøverste skuffe i denne første uge af april, hvor der både var målrige kampe, der fik munden til at løbe i vand, men der var også kampe, der ikke nåede de helt samme niveauer. Intet desto mindre blev der scoret en del mål og det har fået vores Top 5 over de mest scorende støvler i Champions League til at se sådan ud. Vapor og Adizero trækker fra, men hvem af de to, der trækker sig sejrrigt ud til sidst, tør vi ikke spå i endnu.

David Alaba (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort Ét af Champions League-historiens hurtigste mål blev sat ind af den unge venstreback, der skulle bruge undet ét minut på at sende bolden i nettet. Alaba trykkede af udenfor feltet i sine Adidas F50 Adizero Gul/Sort og en mindre afretning snød den ellers rutinerede Buffon i målet og så stod den altså 1-0 til Bayern München.

Thomas Müller (Bayern München) - Adidas Predator LZ Gul/Lilla/Sort Allianz Arena er ikke noget nemt sted at komme og forinden kampen havde Bayern netop vundet 9-2 på samme bane. De fortsatte den gode stime og i anden halvleg lukkede Thomas Müller kampen, da Buffon igen så meget, meget skidt ud. Derfor var det ingen sag for tyskeren at gøre det til 2-0 i hans Adidas Predator LZ Gul/Lilla/Sort.

Lionel Messi (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Messi Rød/Hvid Tirsdagens anden kvartfinale stod mellem Barcelona og PSG på Parc des Princes, hvor magiske Messi igen var på pletten. Franskmændene havde ellers godt fat i argentineren, men alligevel fandt han plads til at score til 1-0 i sine Adidas F50 Adizero Messi Rød/Hvid, der dog har det specielle ved dem, at de har en læderoverdel ulig den almindelige udgave.

Zlatan Ibrahimovic (PSG) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Der var gensyn med svenskerens gamle klub og der herskede ingen tvivl om, hvorvidt han ønskede hævn efter den bitre exit fra Barcelona. Derfor var han nok meget tilfreds med sit udlignende mål, der blev sat ind fra en position, der så ud til at være ret så meget offside. Intet desto mindre tæller det og derfor tæller målet i hans Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul også i vores Top 5.

Xavi Hernandez (Barcelona) - Adidas Predator LZ Gul/Lilla/Sort Der var ikke mange minutter tilbage på uret, da Barcelona blev tilkendt et straffespark og da Messi var blevet skiftet som følge af en skade, gik Xavi til bolden. Han scorede som den største selvfølge i verdenen med sine Adidas Predator LZ Gul/Lilla/Sort og så skulle catalanerne ellers bare holde stand de sidste minutter.

Blaise Matuidi (PSG) - Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid La Ligas førerhold har haft en chokerende ringe defensiv i indeværende sæson og den blev atter udstillet, da PSGs midtbanemaskine, Blaise Matuidi, kunne score i de døende sekunder af kampen. Et tørt hug fra hans Nike Tiempo Legend IV ACC Rød/Hvid overrumplede Victor Valdes, der bestemt heller ikke så for godt ud i situations til trods for en ellers god kamp.

David Beckham (PSG) - Adidas Predator LZ Custom Rød/Navy Det var en stor overraskelse for mange, at David Beckham var valgt til startopstillingen foran Marco Veratti, men den chance tog han imod med kyshånd. Becks, der er den sidste englænder tilbage i Champions League, gjorde comeback til hans favoritturnering i sine custom Adidas Predator LZ Rød/Navy, der er designet af hans søn, så de passer til PSGs dragt.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor IX ACC CR7 Indtil videre er portugiseren kommet ret godt fra start i hans nye støvle og han har således scoret i samtlige kampe, han har spillet med dem på. Iskoldt og stensikkert satte han madrilenernes føringsmål ind bag Galatasarays Muslera og det var naturligvis iklædt hans eksklusive Nike Mercurial Vapor IX CR7.

Karim Benzema (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero Custom Blå/Lilla/Hvid Det var et selvsikkert spansk mandskab, der hjemme tog imod Sneijder og Drogba og det varede derfor heller ikke længe, før de kunne gøre det til 2-0. Denne gang stod Karim Benzema bag målet i sine Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid. Kigger man nærmere på Benzemas sål, kan man se, at han ikke har miCoach i sin Sprintfram i stil med Bale og Menez.

Gonzalo Higuain (Real Madrid) - Nike T90 Laser IV ACC Neon/Sort I sidste sæson var argentineren her den mest effektive spiller i La Liga, da han i gennemsnit skulle bruge ca. 55 minutter på at score et mål, hvilket var ca. 20 minutter mindre end Ronaldo og Messi. Higuain viste således sin effektivitet igen, da han blev skiftet ind i anden halvleg og efter kort tid på banen scorede han til 3-0 på hovedstød. Målet tilskriver vi dog stadig hans Nike T90 Laser IV ACC Neon/Sort i vores Top 5 øverst.

Albert Riera (Galatasaray) - Adidas F50 Adizero Whiteout Tyrkerne kom faktisk rigtig godt fra start i kampen, men havde svært ved at holde dampen oppe i 90 minutter. Én af de spillere, der ikke holdt 90 minutter var Albert Riera, der har en fortid i Liverpool, men han havde dog foretaget et meget stilet støvlevalg. Han havde fundet et par whiteoutede Adidas F50 Adizero frem og det kan vi kun bifalde, da det virkelig ser skarpt ud.

Jeremy Toulalan (Malaga) - Adidas Copa Mundial Sort/Hvid Onsdagens anden kvartfinale stod mellem debutanterne fra Malaga og de tyske mestre fra Dortmund. Opgøret mundede ud i en målløs pointdeling, men intet desto mindre spottet vi noget virkelig lækkert på fødderne af franske Toulalan. Han havde nemlig fundet noget så retro frem som et par Adidas Copa Mundial og det er jo en særskilt fornøjelse at spotte den klassiske støvle på et så højt niveau.

Javier Saviola (Malaga) - Adidas Adipure 11Pro Whiteout Han havde om muligt sin storhedstid i Barcelona, men i disse dage slår lille Saviola sine folder hos Malaga. Her viser han, at han fortsat har en formidabel smag i støvler, da han spillede i et par whiteoutede Adidas Adipure 11Pro, der må siges at være én af 2012s mest elegante farvevarianter.

Der var masser mål, masser af støvler og et par gavmilde målmænd i denne uges Champions League, men vi vi vil gerne høre, hvad du kommer til at huske de fire kvartfinaler for. Var der et spot, du hæftede dig ekstra ved? Hvilket mål var det bedste? Lad os høre hvad du mener i boksen herunder.

E-handelspris