Det er nok de færreste, der kan prale af at træne musklerne i fødderne, men hvordan gør man egentlig også det? Hvis du spørger Nike, er det et spørgsmål om at give dine fødder friheden til at bevæge sig naturligt. Det kan du give dine fødder muligheden for med Nike Free, der netop er landet i nye modeller og farver, som du kan opleve her.

Dine fødder er udgangspunktet for stort set al bevægelse og det er derfor enormt vigtigt, at du træner dine fødder, ligesom du træner resten af kroppen. Din krop er designet til at træne sig selv, når den bevæger sig frit og naturligt, men med almindelige sko overses det måske vigtigste i denne sammenhæng: fødderne. Det har Nike imidlertid lavet om på med Nike Free, der giver dine fødder den påkrævede frihed og fleksibilitet til at levere efter hensigten.

Der er netop blevet præsenteret nye modeller og farvevarianter, som du kan opleve på vores Nike Free-kampagneside lige her.

Nike Free er uden tvivl den mest revolutionerende løbesko i nyere tid og Nikes designteam formår fortsat at videreføre succesen år efter år. Selvom Free først og fremmest er en løbesko, der leverer en umatchet grad af frihed til dine fødder, så giver de nye farver og modeller dig også friheden til at udtrykke dig selv. Der er landet alt fra klassiske sorte og hvide kombination til de vildere, mere vovede varianter, som Nike viser frem i den sjove video herover.

Free-kollektionen har altid slået sig op på den lave vægt og det er derfor en konstant udfordring for designerne, at innovere skoene uden at tilføre dem vægt. På Nike Free 5.0 har de implementeret det imponerende Flywire omkring midterfoden for at holde foden på plads, men da det er hensigten, at skoen skal bevæge sig i takt med foden og ikke omvendt, så giver Flywire sig en lille smule, så du får den støtte og stabilitet, du har brug for, men ikke mere end nødvendigt.

Nike Free er velsagtens den mest kendte løbesko på markedet, men den er lige så kendt på løberuten, som den er det i gadebilledet. Den er nemlig også meget populær som modesko og rigtig mange bruger den således også som hverdagssko til et par jeans eller lignende. Med de mange forskellige farvevarianter er det nemlig heller intet problem at finde en variant, der passer til ens egen stil.

Du kan også finde de Nike Free, der passer bedst til din løbestil, da de forskellige modeller ikke blot adskille sig på designet. 3.0, 4.0 og 5.0 er alle punkter på Free-skalaen, som udtrykker hvor meget støtte, den givne model yder. 1.0 er det laveste på skalaen og er det tætteste, du kommer på at løbe barfodet og 7.0 er det højeste og giver derfor væsenligt mere støtte, hvis du skulle have brug for det.

Som nævnt er Nike Free meget populær som hverdagssko og det er også svært at finde på et bedre match, hvis du lever en aktiv livsstil. Mange store atleter og fodboldspillere brugere Nike Free i deres fritid, eksempelvis Allyson Felix i videoen herover, der blandt andet har vundet guld ved OL. Fodbold er ikke længere blot en sport, det er en livsstil og med Nike Free sender du et klart signal om, at du også udlever den udenfor banen.

Nike Free er designet til at være meget minimalistisk og giver dig kun det du har brug for; intet mere, intet mindre. Overdelen består af et mesh-materiale, der er perforeret, hvor der er brug for det, men lukket og støttende hvor foden behøver det. Det er blandt andet med til at presse vægten så langt ned, som det er tilfældet, der giver dig en fornemmelse af at løbe barfodet.

Vi har samlet de nye farver, de nye modeller, et par videoer og andet godt på vores Nike Free-kampagneside, som du finder her.

De nye Nike Free-modeller lander i alle slags farver og vi er sikre på, at der også er en, der falder i din smag. Med det store udvalg er der i alle fald ingen undskyldning for ikke at gå foråret og sommeren moderigtigt i møde. Hvad synes du om de nye farver? Har du en favorit iblandt? Del din mening med os i kommentarfeltet herunder.

E-handelspris