Asics er kendt verden over for deres løbesko, men også deres fodboldstøvler er af høj kvalitet. Det gør sig naturligvis også gældende for Asics Lethal Tigreor 5 Sort/Hvid/Grøn, som tilbyder nogle af japanernes ypperste teknologier og høj komfort. Kom ind under huden på støvlen lige her.

Generelt set er japanske fodboldstøvlefabrikanter kendt for at lave støvler af utroligt høj kvalitet, og Asics er ingen undtagelse. Deres Lethal Tigreor 5-støvle er enormt populær i især den italienske Serie A, hvor man har Antonio Di Natale fra Udinese som en af mærkets stærkeste profiler - men støvlen er at finde på mange spillere fra støvlelandet.

Er Asics Lethal Tigreor 5 Sort/Hvid/Grøn noget for dig? Så få dit eget eksemplar af støvlen her - kun 999,- kr.

Kodeordet for Tigreor er komfort og innovation, og siloen er her hvor Asics prøver deres nyeste og mest spændende teknologier af. Det smitter da også af på Lethal Tigreor, der nu er på sin femte generation - og her tilbyder støvlen både kængurulæder af høj kvalitet samt en unik sål for bedre greb samt ikke mindst skadesforebyggelse.

Sålen og knopsystemet på Asics Lethal Tigreor 5 er resultatet af længere tids forskning i fodens anatomi hos de japanske giganter - og som følge af det har man fundet ud af både hvordan foden drejer optimalt samt hvor den har behov for støtte.

Netop støtte hjælper Asics på to måder: med det stødabsorberende, men samtidig lette, materiale Solyte 65 er støvlen behagelig at løbe i - og samtidig har Asics sat en 10 mm hælkile ind i støvlen for at give dig en mere atletisk positur.

På den måde er din hæl altid en smule hævet, hvilket hjælper til at mindske belastningen på især dine lægge, knæ og øvrige led. Asics har brugt deres erfaringer fra løbesko, og introduktionen af hælkilen er med til at hæve komforten og skadesforebyggelsen i Lethal Tigreor 5 betragteligt.

Knopsystemet er lavet med lidt flere knopper end man normalt ser på FG-støvler, og dette er helt bevidst fra Asics' side. Således ønsker de med Lethal Tigreor 5 både at give god acceleration, manøvredygtighed og stabilitet til spillere.

Accelerationen hjælpes på vej af de 5 forreste knopper, som sørger for at du har kontakt med jorden indtil lige før din fod slipper og på den måde får overført så meget energi som muligt.

Under den forreste trædepude sidder 4 knopper i en kvadratform, hvilket er den centrale zone for vendinger - disse knopper gør således din vending mere gnidningsfri og belaster dine led mindre. Yderligere er hælen udstyret med en ekstra knop for at give stabilitet.

Overdelen på Asics Lethal Tigreor 5 er lavet med forfod af kængurulæder af højeste kvalitet samt en midterfod og hæl bestående af syntetisk læder og mikrofiber. Dette sikrer støvlen et blødt og lækkert fit i snuden samt fokus på stabilitet og støtte i midterfoden. Endvidere holder de syntetiske materialer støvlens vægt på et absolut minimum - uden at gå på kompromis med beskyttelse og komfort, vel at mærke.

Snuden af kængurulæder er, som man forventer sig af japanskproducerede støvler, lavet med læder der både er godt polstret men samtidig utroligt smidigt. Dette giver en meget blød og elegant føling med bolden, og det tætte fit sikrer at du samtidig kan mærke hvad du laver.

Støvlens læst er formet efter, hvad spilleren har brug for - nemlig en strømlinet, smal forfod, der sidder tæt til foden og giver så tæt kontakt med bolden som muligt, samt en bredere midterfod og hæl for optimal beskyttelse og støtte til din fod.

På denne måde får du det bedste fra to verdener, og det understreger virkelig hvor meget Asics går op i fodens bevægelser og behov for støtte.

Lyder Asics Lethal Tigreor 5 Sort/Hvid/Grøn som noget for dig? Så få dit eget eksemplar af støvlen her - kun 999,- kr.

Asics Lethal Tigreor 5 er en populær støvle i det italienske, og den har bestemt også nogle spændende teknologier og høj fokus på komfort - men er støvlen noget for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.

E-handelspris