Fodbold er meget mere end blot spillet på banen i kampens 90 minutter - og meget af verdens fodbold bliver faktisk spillet på street-baner, i haller og hvor der ellers måtte være mulig. Derfor har Nike introduceret FC247, som er en kollektion af fodtøj til spil hvor som helst - når som helst, og den får nu følgeskab af en FC247-video.

Fordi fodbold spilles så mange forskellige steder i verden på så mange underlag som muligt, har Nike arbejdet hårdt for at kunne tilbyde den ultimative sko uanset underlag.

Derfor finder du i den nye FC247-kollektion finder du både sko, der egner sig perfekt til kunstgræs, street og indendørs - og det har Nike indfanget i en lille video, der viser en anden facet af det smukke spil.

Den nye Nike Lunargato II er designet med streetfodbold i tankerne, og lavet med en blød, lækker overdel, der giver et komfortabelt fit og et elegant touch - hvilket er kærkomment, når der spilles tempofyldt streetfodbold.

Til indendørs brug har Nike udviklet den nye Elastico Pro II, som giver dig en Nike Skin-overdel, der sikrer dig et præcis touch og et tæt, men komfortabelt fit.

Spiller du på baner af kunstgræs, kan Bomba Finale II være et godt bud. Den er udstyret med et innovativt knopsystem samt en overdel af Nike Skin, der endda har ACC-teknologien inkorporeret - og den er derfor en god følgesvend til små vendinger og skarpe touches.

FC247 handler om spillet på de små områder, og det indfanger videoen godt med papkassen som udgangspunkt. Her bevæger spillerne sig inden for rammerne, mens baggrunden skifter - hvilket giver billedet af, at fodbold kan spilles overalt uanset tidspunkt.

FC247 er til dig, der tænker fodbold konstant, 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage - og de vil derfor være en kærkommen makker at have med til strabadserne på de indendørs gulve, på gaden eller kunstbanen.

Hvad synes du om Nikes seneste video - og er FC247-konceptet noget for dig? Del meget gerne dine tanker om fodbold hvor som helst, når som helst med os herunder.