De store ligaer tog en pause i weekenden, men det betyder ikke, at vi går ned på støvlespots, da landsholdene i stedet tog over med underholdning. Her havde vores skarpe spottere øjnene på stilke, og vi har samlet nogle af deres bedste spots.

Maxwell Acosty (SS Juve Stabla) - Puma v1.11 SL Turkis/Hvid/Slime OK, der blev spillet klubfodbold, men vi skulle ud i de mindre ligaer for at finde klubber, der var i gang over weekenden. Det var de, da Reggina mødte SS Juve Stabla, hvor Juve-spiller Maxwell Acosty var at finde i en Puma v1.11 SL i en fræk turkis/hvid/slime variant.

Jordan Stewart (Coventry) - Nike Mercurial Vapor VIII CR7 ACC Sort/Hvid/Pink/Blå I den tredjebedste engelske række, League One, var der opgør mellem Portsmouth og Coventry, og for sidstnævnte var Jordan Stewart i aktion i sine Mercurial Vapor VIII i CR7's signaturfarve med det store swoosh på begge. Støvlen har været ganske populær blandt ikke-Nike sponsorerede spillere, og Stewart var da heller ikke eneste mand i England, der brugte støvlen i weekenden...

Myles Weston og Matt Fish (Gillingham) - Nike Mercurial Vapor VIII CR7 ACC Sort/Hvid/Pink/Blå ...for d'herrer Fish og Weston fra Gillingham var også at finde i Ronaldos farvevariant af Vapor VIII mod Accrington Stanley - i øvrigt en ganske flot farvevariant til dragten, hvor de blå og røde/pink nuancer går imponerende i spænd.

Gareth Bale (Wales) - Adidas F50 Adizero Blå/Hvid På ingen måde et opsigtsvækkende bootspot, men vi synes simpelthen at der var så mange farver, at det var imponerende. Bale kombinerer sine Blå/Hvide F50 Adizero i mikrofiber med et par hvide Trusox, grønne Wales-strømper og en Rød/Gul spilledragt. Det er nok ikke direkte til modemagasinet, men der er fart på farverne.

Marcus Haber (Canada) - Nike Mercurial Vapor II Råhvid/Guld/Blå En gammel kending af Unisports støvlespots - og Marcus Haber holder sig stadig til sine Mercurial Vapor II. Støvlerne går blandt fanatikere ned som en af de absolut bedste udgaver af Mercurial Vapor nogensinde, og det lader da også til, at Haber er på samme vogn. Hvilken Vapor-model er din favorit?

Simon Kjær (Danmark) - Adidas F50 Adizero Rød/Blå Blackout Danmark var pisket til sejr mod Tjekkiet, og de danske drenge leverede i den grad. Simon Kjær gik forrest, og med en af sine absolut bedste landskampe nogle sinde var han med til at sikre en 3-0 sejr med sit hovedstødsmål til 2-0. Kjær spillede i sin hjemmeblackoutede udgave af Adizero i EM-farven Rød/Blå, hvilket dog ikke overraskede, da Kjær har en forkærlighed for sorte støvler.

Marco Palazzi (San Marino) - Nike Mercurial Vapor VI Sort/Grå/Orange Når San Marino spiller er der stort set altid garanti for et gammelt støvlespot eller to - og her skuffede Marco Palazzi ikke. Han var nemlig hoppet i en Vapor VI i den Sort/Grå/Orange udgave, som var ganske populær da sjette generation af var på markedet.

Sergio Ramos (Spanien) - Nike Tiempo Legend IV Rød/Hvid Det var en stor dag for Sergio Ramos, da han med anførerbindet om armen gik ind til kampen mod Finland. Forsvarsspilleren spillede nemlig sin landskamp nummer 100, og han kronede endda indsatsen med et mål. Samtidig var Ramos at finde i sine nye Legend IV Rød/Hvid, som ser brandgodt ud til det spanske spillesæt.

Fränck Ribery (Frankrig) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Pink/Neongul Frankrig og Fränck Ribery var gået helt i lyseblåt, da de var på besøg hos Georgien. Her fik Les Bleus vist deres nye lyseblå udebanetrøje frem, og Ribery havde krydret det hele med også at tage sine nye, lyseblå Vapor IX på. En elegant kombination, som bestemt fanger øjet.

Simone Zaza (Ascoli) - Nike Mercurial Vapor VIII Whiteout Normalt hylder vi blackoutede støvler, men der var bestemt også et par øjne der blev spærret op, da Zazas whiteoutede Vapor VIII dukkede op. Meget kunne godt tyde på, at Zaza har været en tur forbi NikeID, men samtidig har støvlerne den ikoniske silikonestribe på snuden, hvilket har gjort os i tvivl. Silikonestriben var indtil den sidste farve af Vapor VIII kun forbeholdt Nikes kontraktspillere, og vi er derfor ikke sikre på, hvordan Zaza har fået fat i sine utroligt fede støvler.

Andreas Iniesta (Spanien) - Nike CTR360 Maestri III Grøn/Sort Spanien var med i en af weekendens store overraskelser, da de kun formåede at spille 1-1 med Finland. Her var Andres Iniesta hoppet over til den nye farvevariant af CTR360 Maestri III - men ikke uden at få den personaliseret efter eget ønske med et gennemsigtigt Legend III-knopsystem. Det har sine fordele at være stjerne...

Der var masser af tryk på i weekenden med både nye Nike-farver og ældre modeller - men hvilken støvle synes du var fedest? Fortæl os også meget gerne, hvordan du ville få lavet DIN støvle, hvis du ligesom Iniesta og alle de andre selv kunne bestemme. Alt sammen lige herunder.

E-handelspris