Unisport Konkurrencebetingelser

11.09.2023

Skrevet af Frederikke

Når du deltager i konkurrencer fra Unisport accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

REGLER OG BETINGELSER FOR DELTAGELSE I UNISPORT KONKURRENCEN

Når du deltager i konkurrencer fra Unisport accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser. Konkurrencen udbydes af Unisport



SÅDAN DELTAGER DU

Du skal være over 16 år og give os lov til at kontakte dig som beskrevet ovenfor for at deltage. Kun personer bosiddende i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Unisport A/S kan ikke deltage i konkurrencen.



UDTRÆKNING AF VINDERE

Vinderen findes ved tilfældig lodtrækning blandt de rigtige svar og får direkte besked på e-mail inden for en uge. Vinderen skal svare tilbage inden for 7 dage ellers frafalder præmien.

Gevinstchancen er lige for alle og afhænger af deltagerantallet (1:100 baseret på 100 deltagere).

Vinderen skal i forbindelse med Unisports henvendelse oplyse alle nødvendige leveringsoplysninger. Unisport forsender præmien inden for 14 dage af modtagelse af de nødvendige oplysninger.

Unisport forbeholder sig retten til ikke at levere præmien i det omfang, at vinderen ikke oplyser de nødvendige informationer i forbindelse med henvendelsen. Kan Unisport ikke få kontakt til vinderen inden for en uge eller inden for den i e-mailen afgivne svarskrift udtrækkes en ny vinder.

Alle omkostninger i forbindelse med konkurrencen afholdes af Unisport.



PRÆMIER

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Alle omkostninger i forbindelse med konkurrencen afholdes af Unisport.



BRUG AF PERSONDATA

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af email, navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Data kan ikke bruges af tredjepart. Unisport er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.



PERMISSION

Det er en forudsætning for deltagelse i konkurrencen, at du accepterer at modtage nyhedsbreve per e-mail og til at blive kontaktet af Unisport via e-mail med tilbud og markedsføring af Unisports produktsortiment (fx fodboldtrøjer, fodboldstøvler, bolde og træningstøj), arrangementer, nye kunde tiltag og kampagner.

Du kan altid frabede dig henvendelserne via afmeldingslinket i den e-mail du modtager.


Se tidligere vindere