Den har allerede ramt de sociale netværk og der har været spået meget i en snarlig offentliggørelse. Rygterne talte sandt og vi kan nu officielt præsentere den nye Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort, der allerede har vist sig selv frem på fødderne af en række professionelle spillere. Vi ser nærmere på den grønne kontrolstøvle lige her.

Nikes CTR360-kollektion er amerikanernes yngste, men trods dens korte levetid, der for øvrigt startede i sommeren 2009, har den gjort lynkarriere. Jack Wilshere, Tom Cleverley og Andrés Iniesta er blandt kollektionens fronfigurer og listen af stjerner, der foretrækker Nike CTR360 Maestri III vokser støt dag for dag. Du kan se anmeldelsen af kontrolstøvlen lige herover.

Du kan allerede nu forudbestille Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort med en forventet levering i starten af april - kun 1274 kr.

Nike CTR360 Maestri III er oprindeligt slået op som den ultimative kontrolstøvle til den centrale midtbanespiller, men tiden har vist, at den er én af markedets mest alsidige fodboldstøvler. Det er dog ikke blot tilhængerne af støvlerne, der bevidner støvlens alsidighed, men indtil videre har vi set en meget omfavnende palette af forskellige farvevarianter.

Fodbold foregår i dag i et hæsblæsende tempo, der stiller endnu højere krav til spillernes evner og kunnen. Der skal træffes beslutninger instinktivt og så gælder det ellers om at have kontrollen til at gennemføre det ønskede med den fornødne præcision. Nike CTR360 Maestri III er designet med teknologier, der har for opgave at gøre det nemmere for dig at kontrollere bolden hurtigt og dernæst skibbe den videre til en medspiller.

På ydersiden af støvlens snude er der en række fordybninger i overdelen og de har taget over for de Dampening Pods, der havde en dæmpende effekt på bolden. Det gør fordybninger ikke, men til gengæld skaber de en større friktion mellem bolden og støvlen, hvilket giver en bedre kontrol over bolden, når der tæmmes og dribles med ydersiden.

På indersiden af støvlen har Nike innoveret det Pass Pad, der sad på forgængeren. Nu hedder det i stedet 3D Control Zone og følger fodens kontur. Det betyder, at uanset din fods form, størrelse og svang vil zonen passe til dig og du vil på den måde få glæde af den. Panelerne i 3D Control Zone giver en konstant plan flade, der vil stabilisere dine pasninger og tæmninger, så du hurtigt og præcist kan distribuere bolden til dine medspillere.

Den nye Kanga-Lite 2.0-overdel er blevet lettere, blødere og endnu smidigere end forgængeren. Det minder fortsat meget om læder på måden det former sig om foden, men til gengæld optager det ikke nær så meget vand og derudover strækker det sig ikke, så støvlen mister sin pasform. Overdelen er også blevet behandlet med Nikes ACC-teknologi, der sikrer det samme greb i bolden i våde vejrforhold, som du får i tørre.

Den mintgrønne støvle er fæstnet på en TPU-ydersål, der er forstærket af to torsionsbarer over midterfoden. Knopsystemet er helt nyt på de revolutionerende knopper, der er afrundede på ydersiden for bedre rotation og bladede på indersiden for at gribe optimalt i jorden i afsættet.

Du kan allerede nu forudbestille Nike CTR360 Maestri III ACC Grøn/Sort med en forventet levering i starten af april - kun 1274 kr.

Oxlade-Chamberlain, Iniesta, Ganso og Wilshere står alle til at give støvlen en snarlig debut, når der i den kommende periode skal spilles landskampe. Hvad synes du om den mintgrønne Nike CTR360 Maestri III? Er den noget for dig? Del din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris