New Balance sørger for en elegant tredjetrøje til Liverpool

24.05.2015

Skrevet af Mathias

Liverpool har haft en turbulent sæson, hvor de er kommet fra baghjul, for derefter at miste pusten, og være nødt til at tage med takke med mindre end de havde håbet på. Uanset hvilke strabadser og triumfer der venter dem i 2015/2016 sæsonen, så har deres sponsor, New Balance, sørget for at de går den nye sæson i møde, med en ny og utroligt stilfuld 3. trøje.

Ved et stort arrangement på Anfield for en måned siden blev vi forkælet med en ny hjemmebanetrøje til The Reds og nu giver New Balance os allerede deres anden fortolkning af et Liverpool-sæt, og for at være helt ærligt, så ville man ikke kunne give det et mere stilrent og elegant design, lige meget hvor hårdt man prøvede.

Den har alle detaljerne som en klassisk trøje skal have, med et stilet og næsten helt sort design, der kun brydes af små, nedtonede røde og hvide detaljer, der løber ned af ærmerne. Som prikken over I’et, så har man givet den en flot polo krave, som kun bekræfter at dette design er gennemført til mindste detalje.

Den nye Liverpool 3. trøje, der skal bruges i 2015/2016 sæsonen, kan allerede forudbestilles her.

Selvom det er et rimelig nedtonet design, så har New Balance sikret sig at det på ingen måde bliver kedeligt. På forsiden af den nye Liverpool 2015/2016 3.trøje, løber der en masse ringe i en mørkegrå farve, som skubber trøjen fra en simpel sort trøje, til noget man virkelig kan forstille sig Daniel Sturridge og Liverpool-drengene kan hamre nogle mål ind med.

Liverpool håber at de kan presse på, for at opnå større og bedre ting i den kommende sæson, og med tilføjelsen af den nye trøje til udvalget, så vil de hvert fald ikke blive sat til vægs, når vi taler udstyr. Efter man har set den nye trøje, så kan man jo spørge sig selv; er dette muligvis den mest stilede trøje der er lanceret til den kommende sæson?