Lær mere om Ronaldo | VM-interview

13.06.2018

Skrevet af Zlatko

Joltter er på den igen. Han interviewede Ronaldo før VM-slutrunden, hvor de bl.a. snakkede om hans fysik, tanker og forventninger til VM. Som altid har Joltter gemt noget i ærmet til jer, så se med i videoen for at se overraskelsen.

Cristiano Ronaldo er kendt for vinde en masse trofæer og priser, men dette har ikke altid været nemt. Ronaldo er kendt for at arbejde hårdt og holde fokus på sine mål, hvilket har givet ham en vild fysisk form. Men fysikken er ikke noget uden den rette mentalitet. Derfor snakker de også omkring hans omskifte fra en udfordrende kantspiller til en dødbringende angriber. Det hele ender ud i, at Ronaldo giver sit syn på VM og hvad han forventer af den. Man skulle tro, at han var pakket med selvtillid og forventer at vinde VM. Men for Ronaldo handler VM om at have det sjovt sammen med Portugal og vinde kampe. Han ser ikke Portugal som favoritter, men med glæde og gejst kan de vinde deres kampe, og derfor overraske til VM-slutrunden.

Har du ikke set interviewet endnu? Så kan du se den foroven, og husk at se med til slutningen, hvor Joltter afslører overraskelsen. Du kan købe Ronaldos fodboldstøvler her.