Liverpool 2018/19 Udebanetrøje | Se trøjen lige her

12.06.2018

Skrevet af Zlatko

“This Means More” fortæller historien, om det forhold Liverpool og deres fans har sammen. I dag gør New Balance dette forhold endnu stærkere med lanceringen af den nye 2018/19 Udebanetrøje.

Liverpool kom til Champions League finalen, hvor de mødte Real Madrid. Derudover, fik de en fjerde plads i Premier League, hvilket må siges at være en okay sæson for de Røde fra Liverpool. Derfor er det tid til en ny 2018/19 Udebanetrøje, og New Balance har valgt en lilla farve, hvilket er den første Udebanetrøje i denne farve.

Den nye 2018/19 Udebanetrøje holder sig meget tæt til Hjemmebanetrøjen, når det kommer til design og teknologier. Udebanetrøjen har NB DRY teknologien, som fjerner sveden væk fra kroppen, hvilket holder dig og spillerne frisk igennem hele kampen.

Detaljerne på trøjen er lavet i en orange farve, hvor blandt andet den kendte Liver bird logo er vævet i brystet. Derudover, så er nummeret ’96’ sat på i nakken, som skal minde os om Hillsborough tragedien. Generelt oser denne trøje af Liverpool og dette kombineres sammen med et flot design.

Kan du ikke vente med at se Liverpool i aktion igen? Køb din nye 2018/19 Udebanetrøje allerede i dag hos Unisport.