I midten af februar lancerede Adidas sammen med Lionel Messi en ny signaturvariant af Adidas F50 Adizero - og i kølvandet på den officielle lancering af Messi Museet gav Messi debut til sin støvle mod Deportivo La Coruna.

Lionel Messi blev tidligt i år kåret til verdens bedste fodboldspiller for fjerde år i træk, og han er blevet en central figur for Adidas' F50-støvler. Det har Adidas markeret ved at lave en helt unik farvevariant til Messi, som argentineren selv har været med til at designe.

Adidas løftede sløret for den i midten af februar, men Messi ventede lidt med selv at hoppe i støvlen i kamp. Det skete dog i weekendens kamp mod Deportivo La Coruna, som Barcelona vandt. Her var Messi endelig at finde i sine nye støvler i det elegante, to-delte design.

Messi gav sine signaturstøvler en flot debut, da han med et mål hjalp Barcelonas sejr godt på vej - i en tid, hvor de spanske vicemestre havde brug for oprejsning oven på nogle vanskelige kampe. Det fik de, og Messis støvler fik derfor den perfekte start på fødderne af verdens bedste spiller.

Der var dog en lille overraskelse til de skarpe spottere - for hvor den generelle Messi-støvle er lavet af mikrofibermaterialet DUALMAX, så har Messi fået lavet en støvle i læder, hvilket bl.a. afsløret på den hvide plasticstribe på snuden, der kun findes på lædermodellen. Et interessant valg af argentineren.

Er du brændt lun på Messis Adidas F50 Adizero? Bestil den lige her - kun 1.599,- kr.

Med et mål i den første kamp fik Messis støvler en fremragende debut, og det elegante design tog sig godt ud på banen. Hvad synes du om Messis signaturstøvle - og er den noget for dig? Del meget gerne din mening med os herunder.

E-handelspris