I forbindelse med lanceringen af Lionel Messis nye signaturstøvle, Adidas F50 Adizero Messi, har Adidas åbnet et eksklusivt Messi-museum i hjertet af Barcelona for at markere stjernens egen Adidas-linje. Vi fik lov at besøge museet som nogle af de første, og var også med til en pressekonference med stjernen selv.

Er Messis nye Adizero noget for dig? Få din egen støvle lige her - kun 1.599,- kr.

Jakob og en kameramand blev inviteret til Barcelona af Adidas, og fik her en tur på det eksklusive Messi Museum. Her bliver man modtaget af Messis nye støvler omringet af intet mindre end Lionels fire Ballon d'Or-trofæer - direkte fra argentinerens eget hjem!

På sit nye museum fik Messi overrakt sine nye støvler i en speciel kasse, som kun laves til ham og hans familie. Her bliver støvlerne flot præsenteret, og når man løfter dem, afspilles en video automatisk nedenunder. Kunne man godt have sådan en stående derhjemme? Jo da, mon ikke?

Messi vil dog med al sandsynlighed spille i en læderudgave af sin signaturstøvle, som forventes at få debut mod Deportivo La Coruna d. 9. marts - og det bliver rigtig sjovt endelig at se støvlen på hans fødder.

Ud over at vise Messis Ballon d'Ors frem, har Adidas også fået lov til at stille Messis gyldne støvler op, som er beviset på, at han har været topscorer i Europa både for 2009/2010 og 2011/2012-sæonen.

Museet har stor fokus på Messis vigtigste udstyr på banen - nemlig støvlerne, og her var der Adidas-modeller helt tilbage fra TUNIT-tiden, hvor Messi blev et større og større navn for tyskerne.

Eksempelvis finder man både en Adidas F50.6 TUNiT X-32 Argentina Edition samt Messis Adidas F30i, som han spillede og scorede med og sidenhen tabte og kyssede i CL-finalen mod Manchester United i 2009.

Messis F30i-støvle er helt unik, og støvlen adskiller sig fra topmodellen F50i TUNiT ved ikke at have udskiftelige knopper samt have en to-delt sål. Messi foretrak at spille med de aflange, faste knopper i stedet for TUNiT-knopperne, og da F30i tilbød samme læderoverdel som F50i, var det en god løsning for Messi.

Jakob fik også spærret øjnene op, da Adidas tæt ved Messis Ballon d'Or-trofæer havde placeret de to unikke designs, som de har lavet til ham i forbindelse med de seneste to trofæer - og som der er produceret ekstremt få af i verden.

Der var dog også mange andre ikoniske støvler at finde - alle personaliseret med Messis navn, logo eller argentinas flag, og det er altså en trend, Messi har kørt med længe. På de seneste modeller har Messi sågar fået sit eget logo af Adidas, som pryder ydersiden af hans F50-modeller.

Det var dog ikke kun historiske støvler, man fandt på Messi Museet, for der var både kamptrøjer, masser af billeder og sågar film, som de besøgende vil have mulighed for at interagere med. Temaet på museet var det nye Messi-mantra, som bl.a. dækker over at spille med en god attitude på banen, og budskabet var spredt ud på væggene og de mange billeder.

Samtidig har Adidas også fået lov til at låne nogle af Messis private kampbolde, som argentinerens holdkammerater har skrevet på - bl.a. en ganske sjov besked, som understreger hvor god han er: "You're a f**ng joke," skriver en holdkammerat, og det taler vist for sig selv...

Efter turen på Messi Museet var det tid til at bevæge sig lidt dybere ind i Barcelona, hvor Messi selv bød indenfor til pressekonference, hvor der var medier samlet fra hele verden. Jakob fik sneget sig op på forreste række, og kom derfor helt tæt på Messi.

Her fortalte Messi om sin oplevelse med at være helt involveret i designet af sin støvle: "Det var en god oplevelse. Det var ikke første gang jeg prøvede det, og jeg håber også at jeg får flere muligheder for det i fremtiden."

Argentineren fortalte også, hvad det betød for ham at få sin egen støvle: "Jeg er rigtig glad for det, og det er naturligvis en drengedrøm der går i opfyldelse at, sådan at få en støvle med sit eget navn på. Jeg tror også, det er godt for de yngre generationer, for måske det kan fungere som inspiration for dem."

Messi blev også spurgt om, hvad der var det største øjeblik i hans karriere, hvor han tænkte sig lidt om, og herefter svarede "Mit største øjeblik vil jeg faktisk lidt kalde hele min karriere - for jeg har prøvet så mange ting, der har gjort mig til den, jeg er, og det er både positivt og negativt. Jeg kan ikke pege på et enkelt øjeblik."

En journalist fra Portugal kunne heller ikke dy sig, og stillede det, alle taler om - hvem er bedst, ham eller Ronaldo? Messi grinede - sagde at han vidste spørgsmålet ville komme. "Altså, Ronaldo og jeg er jo bare to fodboldspillere, der gør alt hvad de kan for at gøre det så godt som muligt og vinde titler. Vi er ikke i konkurrence, og jeg har rigtig meget respekt for Cristiano."

Lionel Messi blev også spurgt til rygterne om Rooney og Bale til Barcelona, hvor han var meget diplomatisk; "Jeg vil naturligvis gerne spille med nogle af de bedste spillere der er, men jeg tør ikke sige om det kan lade sig gøre, for jeg ved ikke om de forlader deres klub. Men det er klart, at det kunne være fantastisk at spille med dem."

Du kan bestille din egen Adidas F50 Adizero Messi lige her med dag-til-dag levering - kun 1.599,- kr.

Adidas' Messi Museum er en premium oplevelse, og Museet vil kun eksistere i en måned. I denne periode vil fans af Messi dog have muligheden for at komme op opleve hans støvler, trofæer og indsnuse hele Messi-stemningen. Hvad synes du om en ide med museet - og hvilken støvle er den fedeste, Messi har spillet med?

E-handelspris