Jakob har hanket op i sin fotograf og er taget en tur til Barcelona for at følge den officielle præsentation af Adidas F50 Adizero Messi. Her vil han sørge for optimal dækning af alt fra spørgerunde til en rundvisning på Messi-museet. Du kan følge med på Twitter, Instagram og Vine.

Lionel Messi har fået sin helt egen, eksklusive version af Adidas F50 Adizero og den præsenterer han i selskab med Adidas i Barcelona. Jakob er taget til den catalanske hovedstad, for at følge med i alt der rører sig. Han kigger forbi Messi-museet, ser på argentinerens støvler, stiller ham et spørgsmål og to og meget mere. Du kan følge med minut for minut på Twitter & Vine, samt Instagram, hvor du kan forvente billedupdates jævnligt.

De første billeder er allerede tikket ind på Instagram, hvor Jakob har kigget på støvlen, Messis fire Ballon d'Or-priser og naturligvis argentinerens hjemmebane; Barcelonas Camp Nou. Der kommer hele tiden nye, spændende billeder, så følg med på Instagram hvis ikke du vil gå glip af noget.

Twitter opdaterer Jakob ligeledes også; Messi sidder nemlig klar til en Q&A i Barcelona, hvor vi forhåbentlig for stillet et spørgsmål eller to. På Twitter kan du også se små Vine-videoklip fra eventet og de første er allerede landet på det sociale medie. Skulle du være i tvivl, så er ovenstående Messis specialbyggede Adidas F30, som han havde på i Champions League-finalen i Rom 2009 mod Manchester United.

Skynd dig at kigge forbi Instagram for updates i form af billeder fra det spændende event og glem ikke at følge os på Twitter, hvis du også vil være konstant opdateret på Messi-eventet.

Der kommer til at være fuld fart på Twitter og Instagram i løbet af dagen, der med sikkerhed kommer til at stå i Messis tegn. Jakob gør sit for at holde dig ajour med selv de mindste opdateringer, så følg med. Hvad ville du spørge Messi om, hvis du kunne? Del dit spørgsmål i boksen herunder.

E-handelspris