Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af februar måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Team Holdberg, der havde lavet en super flot video, i hvilken de anmeldte det spændende målmandsprodukt Glove Glu. Det blev testet i en række forskellige vejrforhold og vurderet derudfra.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Team Holdberg et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af marts måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af april – hvem ved?

Du kan se eller gense Team Holdbergs video lige herover og gør du det, bliver du helt sikkert klogere på, hvordan Glove Glu fungerer. Hvad synes du ellers om videoen? Har du selv forsøgt dig med Glove Glu? Del din mening og lykønskning i kommentarfeltet herunder.