Adidas har lanceret en eksklusiv udgave af F50 Adizero, der er tilegnet verdens bedste fodboldspiller Lionel Messi. Vi har samlet de bedste billeder af støvlen, videoer, en 360-graders tour af støvlen, miCoach, og en hel masse andet.

Lionel Messi har været en eksemplarisk frontfigur for Adidas F50 Adizero, siden den kom på markedet og det belønnes han nu for. Han har fået en eksklusivt designet model af selv samme støvle, der kun vil blive båret af ham. Den er designet af Adidas i samarbejde med Messi selv og kigger du forbi vores nye Messi-univers her, kan du blandt andet se en slowmotion-video, der gennemgår design og teknik på støvlen.

Messi, adizero, adidas, f50, adidas adizero, football, boots, cleats, soccer

Den nye Adidas F50 Adizero Messi har fået en ny overdel af mikrofiber, der minder en del om læder. Derudover er den også blevet 9 gram lettere end den almindelige version og derfor har vi sat Jakob til at anmelde den. Du kommer til at kunne se anmeldelsen i Messi-universet meget snart og indtil da kan du få tiden til at gå lidt hurtigere med de mange andre videoer.

adidas, f50, adizero, messi, micoach, adidas f50 adizero, adidas f50 adizero messi, lionel messi, lionel, unisport, unisportstore

En central del af Adidas' tanker om fodboldstøvler er også deres revolutionerende miCoach-teknologi. Med en lille chip, der placeres i et hulrum i ydersålen, kan du måle og analysere dine løb. Du kan blandt andet se din topfart, gennemsnitshastighed, antal sprinter, samlet distance og meget, meget mere. Det kan du efterfølgende dele med dine holdkammerater i miCoach-universet og så kan I på den måde konkurrere indbyrdes.

Kig forbi vores helt nye Messi-univers her, hvor du kan se videoer, billeder, forudbestille støvlen og meget mere.

Vi mener, at den nye Adidas F50 Adizero Messi ser urimeligt godt ud, men den mening, der tæller allermest, det er din. Hvad synes du om støvlen? Har du været forbi og se vores Messi-univers? Del din mening i boksen lige herunder.